RSS

HOŞGELDİN BÜLENT AMCAAA

13 EKİM 2008
Bülent Amcan tam ben sana hamile olduğumu öğrendiğimde Almanya'ya çalışmaya gitmişti. Pelin Yengen İstanbul'da, amcan ise Almanaya'da.Onlar için zor bir süreçti.
Tam 1,5 yıl sonra amcan Türkiye'ye döndü.

Zaten her 15 günde bir geliyordu, görüşüyorduk ama evine dönmesi hepimizi çok sevindirdi.
Bu pazar onları ziyaret gittik.
Doğum yaptıktan sonra taburcu olduğum gün amcanlarda kalmıştık seni hastanede yoğun bakımda bırakıp...Seni yoğun bakımdan çıkarttıktan sonra ilk kez amcanın evinde sevebildik. Tam 9 ay önce 13 Ocak'ta...İlk kez altını burda değiştirmiştim.

Bu güzel ay dönümünü kutlamış gibi olduk dün gece. Pelin Yengen bize harika bir yemek hazırladı. Balık ve salata..Nefistii..Sen de bayıldın, zaten balığı çok seviyorsun.

İşte dün akşamdan kareler...

HEDİYELERİN

Uzun zamandır, böyle bir bölüm açmak istiyordum ama bir türlü zaman bulamadım. Artık hediyelerini bu bölüme ekleyeceğim. Tarihe göre sıralamak için zamana ihtiyacım var. İlk olarak bayram hediyelerin. Bülent Amcan ve Pelin Yengen'den:)


İlk olarak Eğlence Merkezim adlı bu oyuncağı almıştı Pelin Yengen. Ama fazla sesi ile ilk önce ürktün, sonra alıştın ama bi kaç parçası çalışmayınca geri vermeye ve daha az sesli birşey almaya karar verdik ve şunları seçtik. Sonradan ilk oyuncağını keşke vermeseydik, ayakta durma egzersizleri yapıyor ve çok eğleniyordun dedim durdum. Ama diğer oyuncaklarını da çok sevdin.

Bu arada bayramdan önceki haftalarda Pelin Yengenler Amerika'ya gittiklerinde sana bu güzel ayakkabılar aldılar. Biz de sana bayramda giydirdik. Kırmızıyı çok sevdiğin için sürekli yeni cicilerini inceledin. Zorla ayağından çıkarıp uzun uzun baktın onlara.

Pelin Yengen'e ve Bülent Amcan'a çoook teşekkür ediyoruz.



Sevinç Teyzen yani Elif'in annesi sana bu takımı almıştı. Teşekkürler Sevinç Teyzemiz










İLK ÖPÜCÜK:)

10 EKİM 2008
Elif ile iletişimin günden güne değişiyor. Eskiden ondan korkardın, bu akşam sen de ona çığlıklarınla yanıt vermeye çalıştın. Bu arada Elif öğrendiği öpücük kavramını sana da öğretmeye çalıştı o akşam. İşte böyle öpülür oğlum iyi öğren:))Lazım olacak ilerde:)

YENİ YEMEK DÜZENİMİZ

13 EKİM 2008
Uzun bayram tatilimiz sayesinde biberonla beslenmeden kaşıkla beslenmeye geçiş yapabildik çok şükür. Bu durum beni çok üzüyordu.
Azmettim ve sonunda çok güzel bir yemek düzenimiz oldu.
Ek gıdaya ilk başladığımızda kahvaltını bizim gibi yapıyordun. Sonra diş krizi, benim işe başlamam derken bulamaç gibi bir kahvaltı karışımını biberonla içmeye başladın. Bir süre sonra biz masadayken herşeye ağzını açmanla yine eski yönteme döndük. Şimdi sana aşağıdaki gibi bir tabak hazırlıyorum, sen de afiyetle yiyorsun kuzum:)

Kahvaltımızda neler var yazalım:

Bir yumurta sarısı,

Bir dilim tahıllı ekmek,(domates suyu ile ıslatılabilir)

Bir parça beyaz peynir(suda bekletilerek tuzu alınmış)

Bir parça kaşar peyniri

Bir çay bardağı üzüm suyu(Tuna üzümü çok sevdiği için üzüm tercik ediyorum.)