RSS

ADA SAHİLLERİNDE AĞLIYORUM...

24 HAZİRAN 2008 SALI
Evet bu güzel şarkının sözleri böyle değildi ama bize uyarlayınca tam oldu. Çünkü sen Ada'ya gittiğimiz gün ağlamak ve mızmızlanmak dışında pek de birşey yapmadın Tuna'cım..
Güne güzel başlamıştık aslında. Sabah çok neşeliydin. Babanla oynadın, güldün, kahkalar attın, sakince sütünü içtin. Yolda uyudun.

İskeleye geldiğimizde keyifsizce uyandın ve bu keyifsizlik tüm gü sürdü. Haklıydın aslında. Sabah 6-7 civarında uyanıp, karnını doyurup biraz oynadıktan sonraki 2-3 saatlik uykunu uyurdun, bugün bu düzen şaştı.Bu da seni gerdi. Üstüne bir de kalabalık ve gürültü ile emmek istemeyince uykusuzluğa açlık da eklendi.
Bir süre sonra da sürekli emmek istedin. Emiyorsun ama ardından ağlıyorsun, biberonu almıyorsun derken...Gülin Teyzen (yeni çalışma arkadaşlarımdan) seni uyutmayı başardı, hem de arabanda...Bir ilk yaşadık bugün. Ne güzel:)

Ama bu uyku sadece yarım saat sürdü. Neyseki keyifli uyandın.

Faytonla Ada turu yaptık, bu sırada biberondaki muhallebiyi bitirdin. Üstüne bir de beni emdin:) İştah fora bu aralar:)
Yemek vakti geldi, tabi anne için. Ama sen buna da izin vermedin bebeğim, ne yediğimi hatırlamıyorum bile diyebilirim. Yemedim desem daha doğru olacak aslında.
Belgin Teyzen (beden eğitmi öğretmenlerimizden) ve koordinatörüm Handan Teyzen sayesinde ben biraz atıştırdım. Sonra da ilk vapurla döndük.
Vapurda, omzumda bir yandan ağlayarak bir yandan da omzumu ısırmaya çalışarak dişlerini kaşıyordun, böylece uyudun. O halini görünce içim acıdı. Arabada uyumaya devam ettin.
Eve yaklaşırken uyandın, babanı görmedin ama sesini duyar duymaz neşelendin.
Bol bol dert anlattın ona:)Eve geldiğimizde cıbı cıbı yaptın, anne sütümüzü içtin. Biraz uyuman için seni yatağına bıraktık. Uykusuz bir günün ardından hemen uyudun. Baban seninle oynamayı çok istiyordu. Saat 18.00 gibi uyumuştun. 7 gibi uyanacağını düşündük ama sen uyanmadın...Sabak 7'ye kadar bir kez emmek için uyandın..Çok yoruldun çooook

Büyümek ne zor, değil mi minik kuzum. Biz gelişimini keyifle izlerken sen ne zorluklar yaşıyorsun aslında..

Uyu da büyü bebeğim...