RSS

Elif Teyze, Tunçkan Amca ve Hera ile Hafta Sonu Keyfi

Babanın arkadaşı Tunçkan ve eşi Elif ile tanıştık bu hafta sonu. Bir de tatlı Hera ile. Hera 3 yaşında boxer cinsi güzel bir kuçu. Hem de dişi. Dişi köpekler çok daha anaç olurlar. Baban ve Tunçkan Amca tenis oynarken, ben de Elif ile sohbet ettim. Elif'in de 4 ay sonra bir oğlu olacak. Biz hamilelik, bebek bakımı ve doğumla ilgili güzel güzel sohbet ederken sen de sakin sakin etrafı inceledin. Bulduğun süpürge ve viledalarla temizlik yaptın. Bir ara gözünü mandalinaya benzeyen meyveleri olan minik bir ağaca diktin. Gözünü dikmekle kalmadın, kopardın bana getirdin. Yıkadık ve sen de afiyetle yedin. Kabuğu ile yenen, mandalinaya benzeyen bu turunçgilin adı Kumquat imiş. Türkiye'de süs mandalinası olarak biliniyor.
Baban ve Tunçkan Amca geldi ve Hera'dan korkup korkmayacağınla ile ilgili kısa bir değerlendirmeden sonra deneyip görelim dedik. Önce cam arkasından bakıştınız, sonra Hera'yı serbest bıraktık. Çiko'dan çok çok büyük olduğu için korkabileceğini düşündük ama bizi yanılttın. Hem de çok feci yanılttın:


.
Hera yanımıza gelir gelmez, ona dokunmaya çalıştın. Biz "otur Hera" dedikçe sen de kendince ona otur gibi birşeyler dedin. Ben Hera'yı okşayınca sen de okşamaya başladın. Bir süre sonra bahçeye geçtik. Tunçkan Amcan tenis topu ile Hera ile oyunlar oynadı. Her koştukça sen mest oldun, Hera'nın topu yakalamasına ise bayıldın.


.
Akşam sana "Hera topu ne yaptı ?" diye sorduğumuzda kendi topunu alıp şunu yaptın :))