RSS

YİNE BURNUMUZ AKIYOR, EYVAH!

En son kasımda hastalanmıştın, epey yormuştu o hastalığın bizi. 2 gece önce burnun akmaya başlayınca korktum. Hemen Peditus'a başladık. Ama tıkalı burnun uyumana engel olunca çok çok sinirlendin ve 2 gecedir ailece uyuyamıyoruz. Dün gece 24.00-02.00 arası tam bir Tuna şov vardı evimizde. Tüm dengesizliğinle bir yandan koşturup güldün, bir yandan ağlayıp tepindin. Ben de sana eşlik edecektim ki uyuyakaldın. Biraz daha uyumasaydın cidden tepinip ağlayacaktım uykusuzluktan:)
(Bu fotoğraftaki cicilerini doğum günü hediyesi olarak Sevinç Teyzenler aldı.)
Dişlerin de sinyaller veriyor, salyalarından ve elinin sürekli ağzında olmasından belli oluyor rahatsız olduğun. Bir de iştahımız sürekli değişkenlik gösteriyor. Çok acıkmana rağmen iştahla yemeğe başlıyorsun ama eski ölçünden çok çok az yiyorsun.
Tabi artık öğünlerimizin çeşitlenmesi gerekiyor. Bir öğünde sadece çorba ya da sebze yemeği değil. Bir kaç şey yeme dönemine yaklaştık. Elif'in doktoru da bunu önermiş Sevinç Teyze'ne. Ben de hafta sonu denedim. Biraz çorba, 2 köfte, 1 çay bardağı portakal suyundan oluşan mönümüz seni çok mutlu etti.
Ben de senin için aylık yemek listesi hazırlamaya karar verdim bu sayede. Hergün değişen tatlarla sıkılmanı engelleyebilirim ve böylece iştahını koruyabilirim diye düşündüm. 3 gün sonra okulum tatile girecek. Ben de seninle daha iyi ilgilenip yemek listeni istediğim gibi düzenleyebileceğim.
Bakalım işe yarayacak mı?