RSS

Yaşasın!!Banyo Zamanı:)



Geçen Yıl Bu Zamanlar

Bir ara nostalji yapar, eski fotoları koyardım, ne zamandır bunu ihmal ettim.

İşte Geçen yıl 11 Şubattaki halimiz. Bu değişim evrim değil de nedir? Söyleyin bana:)

Bu da şimdiki halin:)

Annenin Hobi Çılgınlığı

Şu sıralar feci halde hobilerime yönelmiş durumdayım.
Bir yandan iyi geliyor bu bana, bir yandan da bin bir parçaya bölünmenin verdiği fiziksel sıkıntılar yaşamaktayım. Gözlerim kan çanağı gibi, bir de sırtımda çözemediğim ağrılarım var.
Aslında bir çoğu senin için diyebilirim Tuna'cım.
Neler yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum bakalım:
Blog temanı değiştirmek için arka plan tasarlıyorum. İnternetteki hazır şablonlar bir türlü içime sinmedi. Ama arka plan hazırlamak için de zamana ihtiyacım var. Bu nedenle hala tamamlayamadım. Bu konuda destek almak için ders alacağım.
Hem blog için hem de okuldaki işlerime etkisi olsun diye fotoğrafçılık kursuna da gitmeyi planlıyorum.
Bir de tüm bayanlarda hastalık gibi yayılan "ŞEKER HAMURU" ile ilgileniyorum. Bunda senin ve babanın etkisi var aslında. Baban zaten tam bir kurabiye canavarı. Sen de artık bu tür şeyleri severek yiyorsun. Düşündüm ve daha şirin, göze daha güzel görünen şeyler yapmak istedim sana ve babana. İlk olarak Sevgililer Günü temalı kurabiyeler ve minik pastalar yapacağım. Gerekli malzemelerin siparişini verdim. Minik aşkıma ve büyük aşkıma Sevgililer Günü hediyesi olarak çok güzel şeyler hazırlamayı düşünüyorum.
Çok yakında bir blog daha hazırlayıp, yaptığım pasta ve kurabiyeleri paylaşmayı düşünüyorum.
Bunun dışında ev ve okula da yetişmem gerekiyor. İşten eve geldiğimde sadece 3-4 saat zamanım oluyor. Bunun 2-3 saati sana ait zaten. Geri kalan zamanda hem evi toparlamak, hem ertesi gün yiyeceğin mamaları hazırlamak, hem okuldan eve getirdiğim işleri tamamlamak, hem de ilgi alanlarıma zaman ayırmak çok yorucu oluyor. Ama ev işi, okul işi yap, uyu rutini de insanı çok geriyor. Umarım tüm planladıklarıma yetişebilirim:)
Özellikle cumartesi günü size yapacağım sürprizi yetiştirebilmek ilk hedefim:)