RSS

Anne Çişim Geldiiiiii!

"Geçici bir süre hizmet dışıyız" dedim ama sen beklemediğim bir anda bir atak yaptın ve bu durum postu hak etti:))

Hiç aklımda yokken, yaz tatilimizi beklerken sen tuvalet eğitimine kendi isteğin ile başladın. Aslında tuvalet eğitimi demem bile haksızlık:)) Çünkü sen çişin gelince söylüyorsun, ben de seni tuvalete götürüyorum. İkimiz de inanılmaz rahat ve mutluyuz:) İnanamıyorum!

Olay şöyle gelişti:

Sabah Bartu'lar ile Palladium'a gittik. Sana C&A'dan bol bol çok güzel boxer ve külotlar aldım. Tamirci Bob'lu külodunu çok sevdin. Eve erken geldik. Saat 15:00'tü. Bezin çok doluydu, altını değiştirmek istedim ama her bez değişiminde ben zaten seni kolzete oturtuyordum. Yine bez değişiminden önce oturduk, çişimizi yaptık. İşte olay o andan sonra başladı:))

Sen: "Bez istemiyorum, çıplak kalıcammm"
Ben: "Çiş gelirse her yer ıslanır ve ben çok yorgun olduğum için temizleyemem, yatağın da ıslanırsa gece uyuyamazsın. Eğer külodunu giydirirsem ve sen çişin gelince bana haber verirsen, bezini artık atabiliriz"
Sen: " Tamam atalım, bebekler taksın bezi" dedin ve bezden kurtulduk:))


Bu durum çok hoşuna gitti. Sık sık "Anne çişim geldi" dedin. Koşarak WC'ye gittik. Oyun haline getirerek beni kandırdığını düşündüm ama sen beni yanılttın. Her seferinde çişini yaptın.

Salondaki halıyı ne olur olmaz kaldırdım. Salonun ortasına oturağımızı da koydum. Ne olur olmaz diye. Acil durumlarda yakınlarda bir oturak da olmalı di mi?? :))

Hadi bakalım, umarım devamı gelir. Bildiğim kadarı ile geri dönmememiz gerekiyor.
Sana, bana ve özellikle babaannene başarılar diliyorum!