RSS

Akvaryumdaki İki Küçük Balık

Cumartesi gününü biz çook önceden planlamıştık akklımızda. Baban ve ben Hande Teyze'yi, Rıfat Amca'yı ve tatlı Bulut'u görmek için sabırsızlanıyor, iade-i ziyaret için bize en uygun tarihi bulduğumuz için seviniyorduk. "Acaba onlar uygun mu?" sorusu ile heyecanla Hande Teyzeni aradım. Her zamanki candan ve neşeli sesi ile açtı telefonu ve çok sevindi geleceğimiz için. Planlar yapıldı, saatler belirlendi. O gün aynı zamanda senin hamileliğinde paylaşımda bulunduğumuz forumdan edindiğim arkadaşlarımdan biri olan Selin'in oğlu Eren Mert için pastayı da teslim ettim. Sonra karşıya geçip kavuşturduk seni Bulut'una ...

En son görüşmemizden beri Buuuut dilinden düşmüyordu, onunla uyuduk, onunla yedik hatta onunla iştahla yedik :)))

Ama artık büyüdünüzzz, ikinizin de "bennnn!" bilinci ön plana çıktığı için biraz kapıştınız arada ama bunun çok normal olduğunu biliyoruz, buna alışmalıyız artık...

Sen arkadaş ilişkilerindeki sessizliğin sonucunda gördüğün tepkilerden bıkmışlığınla sürekli "HAYIRRR" diyen bir Tuna'ydın. Bulut da herşeyinin elinden alınmasına tepki veren "Hepsi BENİM" diyen bir Bulut'tu haklı olarak..

Güzel bir kahvaltıdan sonra Forum İstanbul'a gittik. HemenTurkuazoo'ya girdik. Harikaydı tek kelime ile...Siz yürüyen yolu çok sevdiniz ve orada koşturdunuz Bulut ile..Biz de Hande Teyzen ile bol bol fotoğraf çektik..

Ardından güzel bir yemek yedik, size ciciler aldık. Alışverişlerde sürekli kendimi es geçen ben, o gün kendimi şımartıp uzun zamandan beri istediğim lastik çizmelerden aldım, hem de çiçekli olanlardan:)) Bu çizmelerime sen de bayıldın.

Forum İstanbul'dan sonra tekrar Bulut'lara geçtik. Kahve molasının ardından geç saatlerde eve döndük.

Harika bir gündü, teşekkür ederiz Hande Teyzemizzzz:))) En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Not: Fotoğraflar Bulut'un blogundan alınmıştır:)