RSS

Hande Teyze, Rıfat Amca ve Bulut geldi! Yaşasın...

Hande, Rıfat ve Bulut'un bizi ilk ziyaretinden sonra baban da ben de Hande'lerin uzakta olmasına çok üzülerek andık onları günlerce...

Hem sen çok iyi anlaştın Bulut'la. Hem de biz büyükler her anın tadını çıkardık ve hiç ayrılmak istemedik.

Bizi ikinci kez ziyaret ettiler Bulutlar. Bu kez Dedeciğinin vefatı nedeni ile bize geldiler.

Burada belirtmeden geçemeyeceğim. Hande Teyzen gibi bir arkadaş kazandığım için şükrettim dün. Senin odanda siz Bulut ile oynarken, bana sıkı sıkı sarılması, acımı içten,gerçekten paylaşması ve benimle birlikte ağlaması beni o kadar etkiledi, o kadar mutlu oldum ki böyle bir arkadaş, dost kazandığım için..Allah herkesin karşısına böyle kötü gün dostları çıkartsın.

Tıpkı Sevinç Teyzen gibi, pazar günü yanıma geldiler Turan Amcan'la. Ben mezarlığa giderken Sevinç Teyzen de yanımdaydı. Sık sık aradı nasıl olduğumu sordu..

Dilosh Teyzen de öyle, ben iyi olmadan gelme, sana daha sonra daha çok ihtiyacım olacak dedim. Her gün aradı, taa Adapazarı'na gelmeye kalktı, ben engelledim.

Adını sayamadığım dostlarım beni affedin, ama bugünlerde ne çok arkadaşım olduğunu daha iyi anladım. Herkes hala nasıl olduğumu sormak için, neler yapabileceklerini paylaşmak için beni arıyor.

İyi ki varsınız, herkesin benim gibi böyle kötü gün dostları olmasını diliyorum.
Sevgiyle ve sağlıkla kalın..