RSS

Oyun Çocuğu Dönemi Bu Olsa Gerek!

Şu tatilde daha iyi gördüm ki, oyun kurmak, hayali senaryolar yazmak ve tek başına yetebilmek konusunda geliştin. Evde bulduğun her materyali oyun aracı olarak kullanıp seni hayranlıkla izlediğimiz mini skeçler sunuyorsun bize, farkında olmadan tabii:)

Arasta Park'ı çok seviyoruz, sen burada çok iyi eğlenebildiğin için. Kids Club'ta daha önce gördüğümüz ama girmediğimiz bölümde çok keyiflendik. Tamir yaptın, yemekler pişirdin, biz de bol bol seni izledik.

Büyüdün kuzum, yükün giderek hafifliyor, bize yaşattığın keyif ve gurur da giderek artıyor:) Harika bir çocuksun ..İyi ki senin annenim...

Boya Delisi!


Parmak boyası diye sayıklarken amcanın verdiği boya ile tam bir boya delisi oldun. Bir de yüz boyası aldım sana..Artık sağımız solumuz, yüzümüz gözümüz boya oldu :)

Tatilimizden Kısa Kısa

22 Ocak'ta karne verdik ve 15 günlük tatilimiz başladı. Ama ben perşembe gecesini cumaya bağlayan gece böbrek taşı nedeni ile sancılandığım için ve geceyi acil serviste geçirdiğim için veeee 5'te eve döndüğümüzde ağlayan bir kuzuyu susturmaya çalıştığım için 1 dakika bile uyuyamadan işe gittim, karne verdim. Eve döndüğümde tek istediğim uyumaktı.

Ertesi gün bol bol dinlendim ve evden hiç çıkmadım ama sana da pek bakamadım, çünkü sancılarım yüzünden belimi bile doğrultamıyordum. Pazar günü Elif'lerdeydik. Bu tatilde bol bol görüştük Sevinç Teyzelerle, hatta ilk hafta hergün birlikteydik:) Hasret giderdik ama size bakmaktan fazla foto çekemedik:(

Pazartesi böbreklerdeki durum nedir öğrenmek için üniversite hastanesine gittik, seni yine bırakmak zorunda kaldık.
26 Ocak SAlı
Salı günü Elif Teyzeler aradı bizi. Çok uzun zamandır görüşemiyorduk. Okullardaki grip salgını ve yoğunuğumuz nedeni ile tedbiri elden bırakmadık ve bir süre Tunç'u korumaya almak adına görüşemedik. Tatili fırsat bilip bol bol görüştük bu 15 günde:) İstanbul'a giderken bize uğradılar bizi de aldılar, önce Paladium'da gezdik, sonra yemek yedik. Hasret giderdik bol bol. Tunç büyümüş, kocaman ve çok yakışıklı bir genç olmuş:) Maşallah Tunç'a...
Sana aldıkları hediye trenini o kadar çok sevdin ki, ayıcığın, kuçun ve tütünden sora yatarken istediğin oyuncaklardan biri olacaktı ama sana zarar vereceği için uyku arkadaşlığına terfi edemedi :)
29 Ocak Cuma
Bülent Amcan için Pelin Yengen'in organize ettiği terfi kutlamasına katıldık cuma akşamı. Herşey çok güzeldi, Pelin Yengen benden pasta istemişti. Kısa bir sürede pasta yaparak yetiştirebildim geceye.
1 Şubat Pazartesi
Elif Teyzelerle tatilin her anını değerlendirmeye çalıştık. Napalım napalım derken İstanbul'a yemeğe gittik, pasta alıp tatlı keyfini de bizim evde yaptık.
5 Şubat Cuma
Beklenen doğum günü partimizi yaptık. Perşembe günü çekilen İVP (Böbrek filmi) neden ile perşembe günü iptaldim. İlk kez sen uyanıkken uyuyabildim, hem de baban yoktu, yanımda oynadın, beni sık sık öptün, içim geçmiş 40 dk kadar hem de, bir baktım sen hala güzel güzel oynuyorsun. Ne şanslı bir anneyim dedim, tatil boyunca kuzu gibi, her sözümü dinleyen çooook nadiren mız mızlanan bir çocuktun. Çok gururlandım seninle, her yerde her zaman olduğu gibi:))

Neyse gelelim, 1 saatte süslediğim maket pastana ve esas pastana:) Çok içime sinmedi hazırlıklar ama bu sağlık sorunları ile bu kadar oldu bu yaş gününde.

T-sirtünü birlikte yaptık. Parmak boyası ile t-shirtünü boyadık:) Çok eğlendik. Birlikte masamızı hazırladı, balon şişirirken bana yardım ettin. Geçen yılki 1 yaş balonlarımızı da kullandık:) Devir tasarruf devri diil mi ama:)
İgle Pigle'ı çok sevdiğin için pastanı onunla süsledim.


Kuzenlerle çok eğlendin.
Çok güzel bir geceydi...
Daha güzel doğum günleri yaşaman dileğiyle, Seni çok seviyoruz minik Tuniş!

Her Güzel Şey Gibi Bu da Bitti!!!



Evet 15 günlük tatilimiz göz açıp kapayana kadar geçti ve bitti. Ben bugün iş başı yaptım, sen nasıl uyandın, kahvaltını yedin mi, beni aradı mı gözlerin? Bu sorularla boğuştum ama seni arayamadım.

Aklımda binbir tane düşünce var, bini de ayrı sıkıntıya kapı açıyor ama elimden düşünmek dışında birşey gelmiyor. Tümü de yine sensizliğe çıkıyor, vazgeçiyorum düşünmekten...Ama başaramıyorum...

Seni çok seviyorum minik kuzu...Ve şimdiden çoook özledim!!!