RSS

21 MAYIS ÇARŞAMBA...Varlığını öğrenme yıl dönümümüzz:))

Evet canım oğlum, geçen yıl bugünlerde sevinçten havalara uçuyordum.

Her yıl şehir dışı gezileri vardır okulumuzun. Örneğin bugün birçok öğrencimiz Kapadokya gezisine gittiler. Geçen yıl da Efes'e gitmiştik. Bu gezide senin varlığını hissetmiştim, çok uyuyordum ve canım feci halde turşu istiyordu. İşte geçen yıl 21 Mayısta yaptığım test ile varlığını öğrendim. Ama test sonucuna inanamıştım.


İnanamadım dedim ya oğluşum. İki gün sonra tekrar test yaptım. Büyümeye devam ettiğin için 2. çizgi de daha kırmızıydı. Baban Polonya'daydı. Telefonla söylemek istemedim ona. Karşımda olmalıydı, sarılmalıydık birbirimize.

Evde tek başıma sessiz çığlıklar atarak geziyordum adeta. Test sonuçlarına bakıp "inanamıyorum, meleğim yola çıkmış" diyordum.

Hayatımın en heyecanlı günlerinden biriydi o gün. O günü takip eden diğer günler gibi...Çünkü artık sen bizimleydin:))

Hamilelik Günlüğümden...

"19 Mayıs'ta Efes’ten İstanbul’a dönerken (Bergama civarında) yemeğe gittiğimiz bir yerde, tutturdum lahana turşusu istiyorum diye.. Başka bir mekandan bana turşu getirdiler, gülümseyerek.."Bebek istiyor diye kıramadık" dediler Yok bebek falan dedim ama neyse turşu gelmişti..Otobüse biner binmez gözlerim kapandı, nedir bu engelleyemediğim uyku hali..Yoksa doğru mu söylediler, yola çıktın mı minik kuzummm???

21 Mayıs'ta 2 tane test aldım. Sabah yaptım. Hazırlanıyordum işe gitmek için, nasıl olsa yoktur diye bakmadım bile...3 dakika sonra gözüm kaydı ve bakakaldım. 2 net çizgi. İnanamadım.

23 Mayıs... 2. testi bugün yaptım.bu kez o kadar net 2 çizgi gördüm ki. Sanırım hamileyim dedim...Ama ya değilsem..Gerçekten sana kavuşmak istiyorum meleğim nolur içimde ol..Lütfen... "