RSS

Hera ile 2. Buluşma

Geçen hafta pazar günü Elif Teyze ve Tunçkan Amca bizi evlerine davet ettiler. Balkondaki şişme havuzda çok yorulmuş olacaksın ki, öğlen uykun sırasında gök yarıldı neredeyse ama sen mışıl mışıl uyumaya devam ettin. Uyandığında Hera'ya gideceğimizi söylediğimde hemen hav hav demeye başladın. Unutmamışsın Hera'yı :)

Elif Teyzenler de yine çok güzel zaman geçirdik, biz yine bol bol bebek ve hamilelik üzerine konuşurken Tunçakn Amca ve baban ellerindeki puzzle ile eğlendiler. Daha çok baban uğraştı, ve pek de eğlenmedi aslında :)))

Havuz başında yemek yerken beni çok yorduğunu da söylemeden geçemeyeceğim, havuza atlamak için neler yaptın neler:)) Seni limon ile kandırmaya çalıştık. Bir süre emdiğin limon ile yüzünün aldığı şekil bizi gülmekten kırdı geçirdi:)


Yemekten sonra bahçeye Derin adlı çok şeker bir kız çocuğu geldi. 15 aylık tombik bir kız. Eliflerin komşusu. Kendinizce iletişim kurdunuz ama biraz çılgın bir kız olduğundan sanırım seni hiç açmadı :))
Hera ile yine çok eğlendin.İlk karşılaşmada yine biraz gerildin, sonra otur, gel demeye başladın. Ona emir veren halin çok komik ve şekerdi:)

O gün fotoğraf makinam yanımda değildi, fotolar Elif Teyzenin makinasından elime dün ulaştı. O nedenle 5 temmuz maceramızı yeni yayınlayabiliyorum. Bu arada yarın da görüşeceğiz Elif teyzelerle. Bu kez Elif teyzele de bir foto çekmeyi umarım unutmam :)