RSS

Çeşmeni Bir Durdurmadık!

En son nezle oluşup iyileşmenin ardından çok kısa bir zaman geçmişti ki, sesin değişti ve çeşme yine akmaya başladı. Ama bu kez diğeri gibi rahat rahat akmadı burnun. Bu kez Peditus başlayalım dedik ama akıntı hemen öksürüğe döndü. Tek tük kuru kuru gelen öksürük kusmana neden olunca doktorumuzu aradık. Daha önce de kullandığımız ve kuru öksürüğüne çok iyi gelen başka bir şurup önerdi. 3 gündür kullandığımız şurupla şimdi daha iyisin.

Bu arada benim ara tatilim yani Nisan tatilim başladı cuma gün. Karnelerimizi verdik ve tatile çıktık.

Dün Pelinler geldi. Yağmur büyümüş, güzelleşmiş. Bol bol foto çektik. En kısa zamanda ekleyeceğim blogumuza.

5 gün başbaşayız, bir de hafta sonumuz var tabiii:)) Yaşasın TATİL!

Nisan Ayı Kötü Haberlerle Başladı

Sevinç Teyze'den cuma günü kötü bir haber aldık. Turan Amca'nın dayısı uzun zamandır kanserle savaşıyordu. Malesef perşembe akşamı vefat etti. Kenan Deden'den sonra ölüm olayları beni çok daha fazla etkilemeye başladı. Kalanlara sabır büyük dayıya da rahmet diliyorum...

Bir kötü haber de Tunçkan Amcalar'dan geldi. Cumartesi günü sesini duymak için Elif Teyze'yi aramıştım .Tunç kocaman oldu, artık ek gıdaya başladı. Ek gıda macerası nasıl gidiyor diye merak etmiştim. Ama telefonu Gönül Teyze açtı. Hera'ya araba çarptığını ve Pasteur'e gittiklerini söyledi. Biz de hemen oraya gittik. Akciğerinde sönme meydana geldiği için zor nefes alıyordu Heracık. Ama bizi görünce hemen ayaklandı ve herbirimizi kokladı. İnsan, hayvan bir farkı yok işte. O da bir bebek gibi savunmasız, korumasız...Bir an önce iyileş Heracık. Cücük bile "İyileş de üzerime atlamana izin vereceğim" dedi. Bu sözünü tutması için güçlü olman lazımmmm:)