RSS

İlk Sözcüklerin

Aslında uzun zamandır yazmayı ihmal ettim ilk sözcüklerini..Çoğu bebek anne ya da baba ile başlar konuşmaya. Sen en çok gördüğün dedeni diline doladın. Çok tatlı diyorsun "DED-DE" yi :)
Sömestr de çok güzel söylemeye başladığın IN-NEEE 1 haftada tarih oldu..Hiç duymadım bu hafta boyunca..
BAB-BAA 'da askıya aldığın sözcüklerinden..DED-DE'den sonraki favorilerin şöyle:
Gın-gın: Elektrikli/Şarjlı Süpürge
Do-İn: Düştüm
Gooooo: Gol
Bıı-bıı: Su
Mammaa: Yemek
Digıl-Digıl: Sevgi Sözcüğü
(Ayına, köpeğine ya da bize sarıldığında söylüyorsun.)
Ee: Pis
Tam anlamıyla bebekçe konuşuyorsun, ama cumartesi-pazar günleri çok dillendiğini gözlemledik babanla..Bakalım haftaya neler eklenecek lugatına:)

Yeni Dişler Geldiii...

Belki de son zamanlardaki mızıldanmaların dişlerdendi diye düşündüm geçenlerde..Bazen çığlıkla bölünen gece uykuların bazen de gündüzleri keyfin yerindeyken birden mızıldanmaların diş ağrılarındandır.
Temmuz ve ağustos aylarında yaşadığımız kabus dolu günlerden sonra eylül ayında bir kaç gün ara ile patlayan 5 dişinden sonra, çok dua ettim diğerleri bu kadar sancılı çıkmasın diye..Çok da zorlamadı seni bu kez dişlerin..Hem de yine 4 diş birden çıkartmak üzereyken..
Tam olarak patlayan 2 dişin var, üstteki azı dişlerin sonunda kendilerini gösterdiler..Biri tamamen ele geliyor. Diğeri çok az görünüyor.
Alttaki azı dişlerin de patladı patlayacak durumdalar..En az ağrı ile şu günleri de geçiririz inşallah...

Babası Gibi Sporcu mu Olacaksın Kuzummm:)

Evimizin çok amaçlı odası olan küçük odamız senin en sevdiğin oda oldu. Eski evimizde 2 odaya ve bir depoya yayılan eşyalar, küçük evimizde tek odaya toplandı, beni deli eden bu durum seni çok sevindirdi. Hem çamaşır, hem çalışma hem de spor odası olarak kullandığımız bu odaya gereksiz eşyalarımızı da koyarak bir nevi depo gibi kullanıyoruz. Sen de bayram ediyorsun, çünkü seni oyalayabilecek çok fazla eşya var.
Top 10'da babanın spor aletleri ve elektirkli süpürgemiz (senin dilinde gın gın) var.
Ve videomuz...
(Elindeki ağırlık 1kg'lık bu arada.)


SporcuOlacakBuVelet
Yükleyen incip