RSS

ÇOOOK GÜZEL BİR HAFTA SONUNUN ARDINDAN...

Dolu dolu, çok keyifli, sevgi dolu, emek dolu harika bir hafta sonunun ardından burnumun direği sızlıyor...

Her pazartesi çok zor gelen ayrılık, güzel hafta sonlarından sonra daha çok etkiliyor beni.

Cumartesi de pazar da çok keyifliydin. Sürekli gülücüklerle gezdiğin , koşarak bana sarılıp öpmelerinin arttığı, "anne" denemelerinin sıkça duyulduğu bu 2 günün tadı damağımda kaldı.

Cumartesi sabahı keyifle uyandın, hatta 1 saat kadar yatağında kendi kendine konuşup şekerleme yaptın. Saat 8 gibi odana girip seni almak isteyince kocaman gülümseyip bana sarıldın..Mahvoldum, eridim, bittim. Nasıl güzel bir duyguydu anlatamam...

Öğlen uykunu fırsat bilip dışardaki işlerim için seni babana emanet ettim, tam bir bahar havası vardı İzmit'te..Yağmur kokusu vardı havada, eve gelirken yağmur da başladı...Evde vakit geçirip, hep beraber dışarı çıktık. Çok usluydun. Bizi hiç üzmedin. Akşam üstü şekerleme yaptığın için gece biraz geç uydun ama hiç sorun değildi.

Pazar sabahı uykunu biraz erken kalktın ve uykunu alamadığın için mızmızlandın. Kahvaltını yapınca yatapına bıraktım seni, uyumazsın diye düşünmüştüm, odana girip horladığını duyunca çok şaşırdım:))

Ben de babanın hayalini kurduğu çatlak kurabiyelerden yaptım, işlerimi tamamladım. Öğleden sonra yine dışardaydık. Bu sırada 1 saat süren şekerlemen sayesinde babanla keyifli bir akşam yemeği yedik dışarda..

Anneannenle dün telefonda konuşurken şöyle dedi: "Şanslısın kızım, zahmetsiz bir oğlun var, zorlamıyor seni yavrum"

Evet çook şanlıyyım güzel oğlum, sana sahibim çünkü...