RSS

İlk Oyun Grubu Tecrübemiz

Başlamanı planladığımız kreşin oyun grubuna kayıt yaptırdık cuma günü. Cumartesi günü 10-12 arası anneler ve çocuklarına yönelik bu etkinlik beni çok heyecanlandırdı. Hemen Sevinç Teyze ile Elif'e de haber verdik.

Cumartesi sabahı baban bizi Düş Bahçesi'ne götürdü. Önce spor salonunda spor yaptınız. Sen pek bir çekingendin, normalde deli gibi herşeye koşturan Tuna yerine, sakin, biraz mız mız, isteksiz bir Tuna vardı.

Spor salonunda spor yapmak yerine sadece koştun, çok az zıp zıpta zıpladın, evde babanla bol bol pratik yaptığın takla atmada yine isteksizdi..

Neyse, ritm odasında çok komiktiniz Elif ile. Sen birden neden olduğunu anlamadığım şekilde "eve gidelim" diye ağlamaya başladın. Tam sustun, Elif davulunu alınca film yine koptu. Ağlamaya başladın, bu kez Elif de eve gidelim demeye başladı. Birlikte ağladınız.

Hemen aktivite değiştirdik. Top havuzu ve parmak boyasından sonra biraz kek yedik. Ardında paraşüt ile eğlendik. Oyun odasından sonra babamız bizi aldı.

Eve döndüğümüzde çok kolay bir şekilde tek başına uykuya daldın. Ama uyandığında tam bir kaus yaşadık. Ağlama krizin hastanede devam etti. İdrar tahlili yaptırmak istedik sana çünkü bir hastalığın olduğunu düşündük. İdrar tahlilinde bir şey çıkmadı. Ama ağlamaların kesilmedi. Çok zor bir gece yaşadık. 2 yaş sendromunun tam ortasındayız sanırım:(