RSS

EVREKA!

Galiba bulduk, evet önceki yazımda kreş maceramızı anlatmıştım. Arayış bitmedi. Cengaver ve araştırmacı mamaannen azmetti ve güzel bir krreş buldu sana. Ama biz görmeden de götürmek istemedi seni. O yüzden bugün evdesin, cuma birlikte gezip göreceğiz kreşimizi. İsmini çok duyduğum bir yer..Bakalım bizim gibi beklentileri yüksek titiz iki öğretmeni tatmin edecek mi bu kreş :)

Mazeretim Var, Asabiyim Ben!

Evet, bugünlerde benim dilimden düşmüyor bu şarkı...Ama asabi olan ben değilim, sensin! :) Seni daha iyi anlamak için herşeyi yapıyorum. Sakinleştirmek, bu krizi kolayca atlatabilmek için babanla her gün neler okuyoruz neler...

Düzenli kitap okuyamıyorum, zira bugünlerde okulum çok yoğun ve inanılmaz ağır bir tempoda. Okuyabildiğim 2-3 yazı bile sevindiriyor beni. "Yaşasın bugün oğlum için önemli birşey yaptım!" nidaları ile babanı arıyorum, "sen de oku" demek için :)

Hobi mobi hak getire! Bu okul dönemi ve 2 yaş döneminde, ı ıh! yapamam, yapmamalıyım. Bir hobim olmamalı, fazla lüks benim için:)

Hoşuma giden bir yazıyı bizi takip eden annişler içinde eklemek istedim. Siz de 2 yaşında, asabi, çenesi düşük, bir türlü uykuya geçemeyen, yemek yemeyi reddeden ama bir o kadar da şeker bir kuzuya sahipseniz, TIK! layınız...