RSS

Babacım Ditmeeee...

Evet oğlum bu cümleyi söyler gibiydin bugün...Baban sen doğduğundan beri ilk kez evden uzak bir yerlerde olacak bu gece...Baban bu sabah işe çok zor gitti, eşyalarını almak için bir kez daha dönecekti eve seni bir kez daha görecekti. Sen baban işe gidince uyudun. Normal şartlarda 1-2 saat uyurken, 40 dakika uyudun ve uyandın, 10 dakika sonra baban geldi eve. O gidene kadar da uyumadın, emmedin, ona bir şeyler anlatır gibi sesler çıkardın, bol bol bakıştınız...Baba çok hüzünlüydü çook, sen de...Emmediğin için daha önce stokladığım sütlerimden verdim sana babana bakarken onu bile içmedin, bilinçli değildi belki bu tavrın ama baban çok etkilendi. Baban gitti ve sen uyudun.

Ama baban bu şehir dışı gezisinden belki de ödüllerle dönecek. Çünkü öğrencilerini masa tenisi turnuvasına götürüyor. Adana'da olacak bir süre..Bakalım bu ayrılığımız kaç gün sürecek...

Seni çok özleyeceğiz babacık...Ödülleri de al da gel :))

Berna, Ayşe, Sinem ve Fulya Teyzenler Bize Geldi:))

Oğluşum,
Berna, Ayşe, Sinem ve Fulya Teyzenler babanın arkadaşları aslında ama ben onlarla artık öyle yakınım ki, babanın arkadaşlarından çok benim arkadaşım oldular sanki. Hepsi de o kadar iyiler ki onların geldiği akşamlar pek bir eğlenceli geçer hep.

Geçen hafta cuma akşamı seni görmek için(!) :) geldiler bize. Niye güldüm çünkü seni göremediler.Sen saat 8 gibi uyuduğun için, onlar da 8 de nsonra geldikleri için malesef seni göremediler. Aslında baban seni oyalamak için elinden geleni yaptı ama baktın ki gözlerin kapanıyor, rezene çayını içirdik ve sen hemen uyuyakaldın.
Biz de Ayşe Teyze'nin kızı Zeynep'i sevdik bol bol. Çook eğlendik o gece. Sen de uyuyarak bana biraz dinlenme fırsatı verdin uslu oğlum benimm:))




Ayşe Teyzen(Zeynep'in annesi) her zamanki gibi çok neşeliydi :) Berna Teyzen ile Sinem Teyzen de bol bol dedikodu yaptılar, yakalanınca da gülümseyerek çaktırmamaya çalıştılar. Şaka şaka :)
Fulya Teyzen ve Can Amcan bizim masamızı çok sevdiler, her geldiklerinde orda oturuyorlar:) Can amcan orda daha rahat mama yiyor da ondan :)) Öykü ablan da ders çalıştı rahat rahat:)

Ali amcanı yemek molasında yakaladım da bir foto çektim, yoksa çekemeyecektim :))
Çoook güzel bir geceydi, yine bekleriz teyzoşlar ama Tuna uyanıkken :))