RSS

7 Yıl Önceydi...

Evet bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Sen doğduğundan beri seni sadece 2 kez babaannene bırakıp dışarı çıkmıştık. Birinde düğüne gitmiştik, diğerinde Pelin Yengen ve Bülent Amcan ile yemeğe çıkmıştık. Bu akşam 3. başbaşa kalışımızda 2,5 yıldır çok özlediğimiz sinema keyfi yaptık babanla.

Yedi yıldır acı tatlı çooook güzel günlerimiz oldu. Sevgimizi hiç birşey yıpratamadı. En güzeli de senin gibi güzel bir evlat verdi bu evlilik bize. Seni huzurla sağlıkla büyütebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Nice güzel yıllara, seninle, huzurla...

21-22 Temmuz; Tuna Ankara'yı Fethetti

En son sen karnımdayken, 5 aylık hamileyken gitmiştim Ankara'ya Diloşumda kalmıştım. Tokat'a kadar gidip tezimi, Öğretmenlik Sempozyumu'nda sunup Ankara'ya geçmiştim. Onca yolu 5 aylık hamileyken nasıl göze almışım, şaşıyorum şimdi. Odun kadar olan ayaklarıma girmeyen ayakkabı ile yol bir türlü bitmemişti. Ankara'ya Dilek'in evine varır varmaz sen kıpırdamaya başlayınca derin bir oh çekmiştim. Sen iyiyiydin...Gerisi boş!
Çok güzel bir 3 gün geçirmiştik Diloşum ile...
Yıllardır bugünün hayalini kurup yeniden Ankara'da birlikte zaman geçirmeyi sadece hayal ediyordum. Çünkü artık minik bir kuzum vardı...Baktım ki sen artık büyüdün ve bize yolculuklarda sorun çıkarmıyorsun, Dilek Teyzen'in doktor kontrolüne gideceğini duyunca birlikte gitmeye karar verdik.

Salı gecesi Dilek bizde kaldı. ÇArşamba günü sabah 8 otobüsü ile Ankara'ya gitmek üzere yola çıktık. Sabah zor uyandın, çünkü gece bir türlü uyuyamadın, uyuduğunda saat 1!e geliyordu. Sabah 7:30 da uyandırılınca çok zorladın bizi. Ama otobüste çok güzel zaman geçirdin. Filmler ve müzikler ve Diloş sağolsun...Dinlenme tesisi tam sana göreydi. Hemen bir arabaya atladın ve başladın sürmeye :)

AŞTİ'den Beşevler'e giderken kullandığımız Ankaray'a hayran kaldın. Ordan hiç çıkmak istemedin ama çok acıkmıştık. Önce Bahçeli Evler 7. Cadde'de karnımızı doyurduk. Ordan Kızılay'a gidip, Güven Park'ta eğlendik.Güvercinleri kovalamak çok hoşuna gitti. Dilek de bu arada el bileği ile ilgili sonuçlarını hastaneye götürmek için Hacettepe'ye gitti. Aslında biz Tunalı'ya doğru gidip Karum'da buluşacaktık Diloş ile ama sonuçlarda çeşitli kistlerden bahsedildiğini öğrendiğimde arkadaşımın yanında olmalıyım ve doktora da beraber gitmeliyiz diye düşündüm. Diloş doktora giderken bizi taksi ile aldı ve Cinnah'a geçtik.

Doktorun kliniğinde minik bir çocuk köşesi olduğu için çok eğlendin. Ama öğlen uykusu uyuyamadığın için gece de az uyuduğun için gözlerin iyice baygınlaştı. Dönüş yolunda uyumanı dilemekten başka çarem yoktu. Uzun bir süre bekledik. Ben de Diloş da endişeliydi. Ama çıkışta iyi haber aldık. Kİst veya kötü bir durum yoktu. Ama ameliyat edilmesi gereken bir yırtık vardı. Bir süre sonra ameliyat olacak Diloşum:(

Yine de güzel haberler aldığımız için mutluyduk. Doktordan Kuğulu PArk'a geçtik. Buraya bayıldın.




Tuna Kuğulu Parkta
Yükleyen incip. - İnsan, aile ve arkadaş videolarını keşfedin.


Dilek ile kuğuları besledin, bir kendine bir kuğulara :) Eee biz de acıktık tabii...ğrencilik hayatımızın vazgeçilmez mekanı Kebap 49'da nostalji yapmak tarif edilemez duygular yaşattı bana...Beni tanıyanlar bilir Ankara benim için vazgeçilmez bir şehirdir. Ankara'da yaşamayı çok istemiştim ama kısmet İzmit ve İstanbul'daymış :)Yoksa Cücüm ile nasıl tanışacaktım ve sen nasıl dünyaya gelecektin.

Ama Ankara'dan bana kalan en güzel şey de hala devam eden dostluk..Diloşumun dostluğu...İyi ki varsın canım dostum...