RSS

İşte İlk Hafta...

























Bu hafta anne işe başladı kuzucum. İşbaşından bir gün önce yani pazar gününü baban sen ve ben gezerek geçirdik. Sana doymaya çalıştım ama ne mümkün :)Pazar gecesi tüm hazırlıkları tamamladım. Senin tüm eşyalarını hazırladım, sütlerin, biberonların bezlerin daha bir çok eşyan herşeyin hazırdı.

İlk sabahımız biraz hüzünlüydü. Tüm çalışan arkadaşlarım zamanla alışacağımı söylüyordu, ben de biliyordum aslında alışacaktım ama 14 hafta boyunca 24 saat koyun koyuna geçince ayrılmak da zor oldu tabi ki...
İlk gün evden daha geç çıkmak için işe arabayla gidecektim, seninle 1 saat daha zaman geçirdik böylece.
Ben de heyecanlıydım, ilk günüm nasıl geçecek diye meraklanıyordum, arkadaşlarımı da işimi de özlemiştim. Sen neler yapacaksın, babaanneyi üzecek misin, ilk gün bize neler getirecek aklımda hep bunlar vardı.
Sana anne sütü verebilmek için epey zorlandım oğluşum, zaman ve yer bulmak epey zor oldu. Ama anne sütüne devam, senin için...Süt sağmak, derse girmek, toplantı derken aklım o kadar dolu oluyor ki, seni düşünüp üzülemiyorum bile...Hem emin ellerdesin..Hafta sonu acısını çıkartıcaz. Salıları da evde seninleyim artık :))