RSS

YARAMAZ KUZU...





Şu sıralar feci halde yaramaz bir bebek haline geldin. Gerçi çok şeker geliyor bana o hallerin ama bazen de sonuçları senin canını yakıyor. Çoktandır almam gereken önlemleri alamadığım için cumartesi gecesi canın çok yandı. Hemen mutfakta ufak değişiklikler yaparak yaramazlıklarının acıya dönüşmesini engellemek istedik.

Cumartesi akşamı ne mi oldu?
Elifler'den eve geldiğimizde ben giyinirken yanımdan bir anda kaybolup mutfağa gitmişsin. Daha bir kaç dakika önce yanımdaydın neredesin dememe kalmadan, acı acı ağlamanı duydum. Mutfağa koştuğumda gördüğüm manzara karşısında deliye döndüm, ne kadar korktuğumu anlatamam. Sebze doğrama aleti yerde, sen elin havada çığlık çığlığa ağlıyorsun. Önce elini arasına koyup elini kestiğini düşündüm, çok şükür ki durum böyle değilmiş. Ama bu duruma çok yaklaşmışsın. Elini bıçak bölümünün gerisine yani plastik 2 parça arasına koyunca ve diğer elinle de bastırınca parmağın kötü şekilde sıkışmış, biraz kanama oldu, sonra da morardı, şimdi iyice iyileşti. Ama diğer seçeneği düşündükçe uyuyamadım o gece. Kendime çok kızdım, nasıl o aletleri alt raftan yukarı taşımadım diye..Şimdi alt raflara sana zarar vermeyecek türdeki mutfak aletlerini koydum.

Tüm dolaplarımızı kontrol ettik. Salon ve mutfaktaki alt dolaplarda sana verecek hiç bir şey yok artık. Dolap kilidi fikri bize pek iyi gelmedi, çünkü açamadığın dolaplar olunca feci halde bağırıyorsun :)) Dolaplara kilit koymayınca seni yaramazlığa teşvik ediyoruz belki de. Ama keşfetmek güzeldir diye düşünüyoruz biz:)