RSS

Çeşme'deyik. 2-6 Ağustos

Uzun uzun yazamayacağım. Ama bu yılki 2. tatilimiz de harika geçti. Pelin Yağmur ve Bülent ile gittik ÇEşme'ye. Bol bol gezdik, bol bol yüzdük. Bunun sonucun da ne oldu peki?
Şu oldu: :)
En kısa zamanda ellerinin ve ayaklarının suda kalmaktan buruştuğu anlarda çektiğim kareleri eklemek istiyorum. Bir de güzeller güzeli tombik kızımız Yağmur'un fotolarını tabii :))

Bulut'la Hasret Giderdin!


Geçen hafta pazar günü uzunnnnnn zamandır planlamaya çalıştığımız buluşmamız gerçekleşti. Biz mi gidelim, siz mi gelirsiniz derken Hande Teyzenler bize geldi. Daha doğrusu serin olur diyerek Sapanca civarına gidelim dedik. Ama ne gezer, nem oranının en yüksek olduğu 1 Ağustos'ta Lale Otel bile yanıyordu.

Neyse çok özlemişim Hande'yi. Hele Bulut'u :) O kadar yakışıklı o kadar karizmatik bir velet ki bakınca bir daha bakası geliyor insanın:)

KAhvaltı süresince çok iyiydiniz. Mekan değiştirme kararımızla sen gerildin. Bir de Bulut'un çek çekli çantasını isteyince sen, orda krize girdin. Çok da uykusuzdun iyice bunaldın. Öğle yemeğinden sonra bize geldik. Seninle pasta yapmıştık. (Bulut'a pasta yapalım diye gecenin 12'sinde uyanıp pastayı süsleyince uyuman 2'yi buldu. Bu da pazar gününü gergin geçirmene sebep oldu. )

Makinam yine bozuldu, bu nedenle fotoları indiremedim. Hande'nin çektiği müthiş fotoyu koyabiliyorum sadece. Bu da yeter tek başına bence:)