RSS

Hediyelerin, Yeni Cicilerin...

Doğum gününden beri hediyelerini bloguna eklemek istiyordum, bir türlü zaman bulamamıştım. Tatil boyunca istediğim bir çok şey gibi bunu da yapabildim. :) Kaldı 7 gün, daha bir sürü plan var aklımda...Ama herşeyden önemlisi, sabahtan akşama kadar öyle verimli, eğlenceli ve dolu dolu zaman geçirdik ki seninle, ilk kez "bu tatil süper geçti" diyebildim:)

2. yaş günün dedenin vefatı, dayılarının rahatsızlığı, Pelin Yenge'nin hamileliği, Cömert ve Bülent Amcalarının iş yoğunluğu, benim karne haftamdaki yoğunluk nedeni ile pek bir sönük geçti. Sana çok özel ve herkesin olduğu bir parti hazırlamak istedim. Herkese yaptığım ama sana özel yapmaya vakit bulamadığım kurabiye ve pastalardan yapacaktım, tüm sevdiklerimiz bizimle olacaktı ama öyle olmadı. İlk minik partimizi Sevinç Teyzenler ve babaannenlerle yaptık. İşte ilk hediyemiz Sevinç Teyze-Elif ve Turan Amcan'dan:) Çok güzel bir eşofman takım!
Pelin Yengen ve Bülent Amcan da bu güzel ayakkabıları aldı sana...
Diğer bir hediyemiz de Elif Teyze, Tunç ve Tunçkan Amca'dan:) Bu trene bayıldın. İlk günlerde elinden düşürmedin, şimdi sakladık trenini, popülerliğini kaybetmesin diye :)