RSS

Sevinç Teyzelerle Kahvaltı Keyfimiz

Dün haberleşmiştik Sevinç teyzenlerle, bu sabah kahvaltıya gideriz diye. Aslında benim çok işim vardı. Notlar için son haftamız karne hazırlıklaı, tatil ödevi derken. Bugün eve kapanırım diyordum. dün de Pelin yengen ve Yağmur için alışverişe çıktık. Ben bu halimle yorgunluktan öldüm, Pelin'in maşallahı var, nasıl gezdi anlatmamm. Biz Starbucks'ta dinlenirken onlar hala geziyordu :)

Sen de çok yoruldun, ben sabah kan vermek için hastaneye giderken sen hala uyuyordun. Biraz gürültü ile seni uyandırdık ve bizi bekleyen Sevinç teyzenlerin arabasına binip doğru Maşukiyeye gittik. Arabada çok gergindin, kabızlık sorunu yaşamadık hiç. Son bir aydır bir kaç kez bu sorun yüzünden çok ağladın. O krizlerden biri bu sabah çıkarken yakaladı bizi. Bu da arabada gerilmene neden oldu ama sonra açıldın:)

Kahvaltımız çok keyifliydi. Ben Elif'i, Sevinç Teyzenle Turan amcan da seni yedirdikçe keyfimiz arttı. Artık çapraz yemek yedirme moda oldu aramızda :)


Kahvaltıdan sonra Sevinç Teyzenlerin Maşukiye'deki evlerine birşeyler almak için uğradık. Hava çok güzeldi siz de bahçede çok eğlendiniz. Elif'cik biraz nezleydi. Rüzgar çıkınca çok uzatmadan geri döndük evimize.