RSS

Harika Ama Fotosuz Bir Hata Sonu!

Cuma akşamı Sevinç Teyzen bizi aradı, Tuna'yı göremedik, size uğramak istiyoruz diye. Akşam 7 gibi bize geldiler. Elinde kocaman bir kutu. Doğum günü hediyem :))

Beklemiyordum hem de hiç! Bu yıl senin hastalığından dolayı hiç odaklanamadım doğum günüme. Gerek de yok artık bu yaştan sonra di mi :))

Ama o pastayı nasıl soktular mutağa, nasıl organize ettiler, bir türlü anlayamadım. Normalde çakarım ama ı ıhh, bu kez tongaya bastım :))

Ama çok mutlu oldum o gece. Dostluğun en güzzelini yaşıyoruz. Her konuda her şartta, en büyük destekçim Sevinç Teyzen, siz de bir dargın bir barışın oynadınız o gece.

Sonra babaannenle, deden geldi, çok özlemişler seni, sen de onları...

Ama kalkış anı pek acıklı oldu. EliF babaanneni, sen onları bırakamadın. Bir ağlama, bir kıyamet ile kalktılar.

Ertesi gün ben toz avına başladım. Her yeri sadece su ile sildim, alerji yapabilecek halıları kaldırım, kilimleri çıkardık, perdeler yıkandı. Evde tozdan olabildiğince arındı.

Sen uyuyunca kendimi sokaklara attım. Aylardır hastalıkla eve kapandım. Okul dışında pek dışarı çıkmadım. Neyse yine sana yaradı. Bir sürü cici aldım geldim:))

O sırada Sevinç Teyzen aradı, "Adapazarı'na köfte yemeğe gidelim mi? " Tamammm dedik. Cünkü Adapazarı'na Sevinçler ile gitmek bize hep ayrı bir keyif vermiştir. Çok güzel bir geceydi. Hep planladığımız "Bir gece seninle çıkalım, kahve içelim" planımız sonnunda gerçekleşti :) Babalar kuzularla ilgilendirken biz de azcık dedikodu yaptık :))

Eve döndük sen güzel bir uyku çektin yine...Biz de dinlendik yanii ne yalan söyliyeyim :)

0 yorum: