RSS

Bugün Benim Doğum Günüm, Hem Sarhoşum, Hem Yastayım!

Evet, blogumu takip edenlere bay geldi biliyorum, biraz bana da geldi ama daha çok hüzün var içimde...

Yeni yaşımın ilk saatlerinde güzel oğlum yine nefessiz kaldı. Hiç uyumadan sadece öksürdü. Saat 2 olduğunda hala uyumuyorduk ve oğlum hala öksürüyordu. Nefes alırken çıkan sesler bizi korkuttu. Nefes almasını engelleyince onu da korkuttu. Acıktı, süt istedi, ne kadar sevindim biraz daha iyi diye. Sütünü içti, öksürük atağı tüm sütü kusmasına neden oldu.

Saat 4'e kadar Calliu seyrettik. Artık yoruldu güzel oğlum. Astım şurubu ventolin ile de rahatlayınca 4.30'da uyudu. Ama öksürük kesilmedi. Ben de 5'te uyuyabildim. 6'da kalktım ve hazırlanıp işe geldim.

Uykusuzum. 3 gündür toplam 6-7 saat uyuyabildim...
Sarhoş gibiyim ve her yerimde hüzün var...
Oysa bugün benim doğum günüm...

Bugün Benim Doğum Günüm, Hem Sarhoşum, Hem Yastayım!

3 yorum:

Burcu dedi ki...

Öncelikle doğum günün kutlu olsun İnci. Bronşit ya da zatürreye çevirmiş olmasın İnci doktor ne diyor? alerjik bir çocuk mu Tuna? Arda öyle olduğu için biliyorum ki, en ufak bir öksürük ertesi güne bronşit olarak karşımıza geliyor bizim. ve bizim eksik etmediğimiz kurtarıcımız ilaç da ventoli.n, çoğu doktor o ilacı sevmese de, bizim kurtarıcımız o. Çok geçmiş olsun tekrardan..

ZEYNEP dedi ki...

Nice mutlu yıllara İnci ...
ve çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel düzel,r Tuna :(

Adsız dedi ki...

Burcu2cum, bugün 2 doktor görecek Tuna'yı üniversite hastanesinde.

Dün gece daha az öksürdü. Umarım dediğin gibi hastalıklara dönmemiştir. Ara kontrolü de oldu. üyük olasılıkla ASTIM dendi. Bugün kesin teşhis konacak sanırım.

Evet Tuna 1 aylıkken Atopik Dermatit teşhisi kondu 2 yaşına kadar yaraları geçmedi. Şimdi cildi iyi ama öksürük var. Alerjinin farklı bir türü deniyor bu kez bebişimi

teşekkürler Zeynep'cim, ben de öyle diliyorum.

İNCİ