RSS

Oley! Dilosh bize kalmaya geliyor!

26-27 Haziran 2010:
Geçen hafta hevesimiz kursağımızda kalmıştı. Dilek, bu hafta sonu yapılan ÖSS görevi sonrası bize geleceğini haber verince hepimiz çok sevindik. Cumartesi öğleden sonra Dolphin'de buluştuk. 1 saat kadar babanla zaman geçirdin sen, biz de Diloş ile gezdik. Hem senden ayrı kalmak zor geliyor, hem de deşarj olmaya ihtiyacım var. Bu ikisi arasında aklım sende de olsa iyi geldi bu es.

Eve geldiğimizde sen uyuyordun. Saat 18.00'de hem de... Biz de uyumana izin verdik. Aldığımız güzellik malzemeleri "kız saati" yaptık. Tıpkı eski yıllarda olduğu gibi...

Enerjim neşem yerine geldi Dileğimle...İyi ki varsın dedim hep...İyi ki dostumsun... :)

Veee esas oğlan uyandı. Ama aç olduğun için keyifsizdin. Yemeğini hazırlayıp dooğru MarTen Tenis kulübüne gittik. Baban da evde maç izledi.

Kulüpte 4-5 yaşlarında 2 çocuk, ve biraz daha büyük 2 genç vardı. Bir korta girdiniz ve en uzağa top atma oyunu oynadınız. Biz de sizi izledik. Senin güvenli ve eğlenceli bir şekilde deşarj olman için çok uygun bir yer. Yaz gecelerinde sık sık uğrayacağız Marten'e. Çok geç döndük eve, sen öyle yorulmuştun ki eve geldikten kısa bir süre sonra uyuduk.

Dilek'in ertesi gün de yani pazar da görevi vardı. Biz seninle 4 saat öğlen uykusu uyuduk. Uyanınca Dilek'i de alıp ÖZdilek'te gezdik.

Biz de kalacağını düşünürken, kardeşi Levent'in İzmit'e geldiğini öğrendik. Ve Dilosh, kardeşi ile Darıca'ya döndü.

Eve geldiğimiz de sen de baban da "Dilek bu gece de kalsaydı" dediniz. Ben de her zamanki ayrılık sıkıntısı ile gözlerim dolu dolu, topladığım yatağını Dileğimin...

Neyse tatil dönüşü yine bizde, söz verdi :)

BU POST YİNE FOTOSUZ OLDU :(
Yazın çekeceğim fotolarla bu açığı kapatacağım:)

0 yorum: