RSS

Sarımeşe Maceramız..(2 hafta önce)

İki hafta önce Sarımeşede'ydik. Senin için çok eğlenceli, baban ve benim için çok zor bir gündü. Havuz doluydu ve senin en sevdiğin şey (su) oradayken bize rahat yoktu. Her saniye içine girmek için çabaladın durdun. Elinde hortum, etrafı suladın, çapa yaptın daha neler neler...Eve gittiğimizde güzel bir banyo yaptık ve mışıl mışıl uyuduk. Bahçe işleri bizi çok yordu :)

Bisikletin...


Çoook oldu babaannen ve deden bu bisikleti sana alalı. Ama bir türlü fotoğraflayamadım seni bisikletin ile..Aslında yeni yeni ilgi gösteriyorsun. Sürekli üzerine çıkıp iniyorsun. Atraksiyonlar yapıp beni heyecandan öldürüyorsun :) Tamam bu kez kesin düştü diyorum bir bakıyorum ne yapıp edip düşmemeyi başarmışsın. Ohh çekiyorum en derininden:)

Karne Heyecanı

Hem ben de hem de öğrencilerimde karne heyecanı vardı bugün. Onları ilk sınıflarından mezun etmenin heyecanı dışında seninle daha çok zaman geçireceğimi düşündükçe çok mutlu oluyorum. Aslında 1 temmuza kadar okulda olacağım ve bir çok iş var. Ama masa başı işler çok yorucu olmadığı için sana daha fazla enerji ile dönebileceğimden dolayı kendimi iyi hissediyorum.

Bugün bıdıklarım da çok heyecanlıydı. İlk deneyimleri sona erdi, yaz tatili onlar için daha bir heyecanlı olacak. Hepsi seni tekrar getirmemi istedi bugün ama bu telaşın içinde olamazdın, getiremezdim seni.

Minişlerime çook güzel bir tatil diliyorum:)