RSS

Yeni Yıl, Yeni Yıl Hoş Geldin Bize.

Ahh ahh, hobi hobi dedim, süsledim durdum kurbişleri, pastaları...Hiç birşey anlamadım bu yeni yıl hazırlıklarından:)) Zevkle yapıyorum, zevkle süslüyorum kurabiyelerimi..İşimi yani öğretmenliği de çok seviyorum. Her ikisini de en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum..Tabii anneliği de...

Eee sonuç, sen uyumadan ve okulla ilgili işlerimi bitirmeden mutfağa girmediğim için uykusuz geceler...

Neler yapamadım peki?

Evimizi süsleyemedim. Sadece minik ağacımızı süsledik, ışıklarını yakıyoruz her gece, sen çok seviyorsun ışığın ayarları ile oynamayı.
Hande Teyzemizin bize gönderdiği nostaljik Yeni Yıl kartları gibi kartlar gönderecektik sevdiklerimize..Olmadı...

Yeni yıl kurabiyeleri yapacaktım, sana, babana ve sevdiklerimize..O da olmadı ama sen bol bol yedin yaptığım o kurabiyelerden, kaçamak yaparak :))

Peki neler yaptık 20092un son günü?
Ben sabahtan öğlene kadar işyetdim, baban da öyle. Öğleden sonra Beşikaş'taydım. Selin Teyzemizin oğlu Eren Mert'in pastasını teslim ettim. Vapurda yılın son günündeki o güzel havayı belgeledim:)

Sonra Kadıköyde bir kaç işim vardı onları hallettim. Aslında sen babanla beni almaya gelecektin ama vazgeçtik.
Eve döndüğümde baban bize çok güzel bir masa hazırlamıştı, afiyetle mamalarımızı yedik. Hande teyzemizin gönderdiği yeni yıl kartını çok sevdin. Her istediğinde buzdolabının üzerinden kendin alıp okuyormuş gibi yapıyorsun, işte o anlardan bir kare :)

Babanın bana aldığı çoraplarla oynadık. Sana aldığım yeni yıl hediyesi çorabın çok büyük geldiği için onu pek sevmedin, benimki dee sana büyüktü ama geyikelr ilgini çekti:)
Saat 22.00 gibi bizim odamıza, seninle uyumaya girdik ve bir daha uyanamadık. Yeni yıla seninle koyun koyuna uyuyarak girdik, haydi hayırlısı:)

Neyse, sağlık olsun...Çok güzel bir yıl olsun 2010
Sen hep sağlıklı ve mutlu ol,
Acı ayrılıklar yaşamayalım bu yıl,
Mutlu ve aydınlık bir evimiz olsun,
İşimiz rast gitsin,
İhtiyacımız kadar paramız olsun,
Ağzımızın tadı olsun...
Herkes mutlu olsunnn...

Yeni yıl kutlu olsun!
1 OCAK 2010:Yeni Yılın İlk Günü
Bugün sen ve ben Adapazarı'na Erkan Dayı'yı ziyarete gittik. Önce Handan Teyze'ne uğradık. Orda uzun uzun oturduk, mamalar yedik. Sohbet ettik. Sen İrem ve Kerem ile mest oldun. Sonra anneanneye ve Erkan Dayı'ya geçtik. Ömerle de çok güzel oynadın. Erkan Dayı'nın gözü mikrop kapmış, canımız sıkıldı biraz ama bu da geçecek, o neleri atlattı:)

Daha sonra Hakan Dayı'nın dükkanına uğradık. Ahmet Tarık ile oynadın. Süper dolu ve çok keyifli bir gündü. Şansımıza Elifler alışverişe gelmişler babanı da almışlar. Beni de aldınız Ada Center'da gezdik. Penguşalara ve trene bayıldınız. İşte o kareler.

0 yorum: