RSS

1 Kasım Pazar: Hande ve Bulut Bize geldiii :)

Uzunn ve çook güzel bir pazar günü geçirdik bugün. Hamileliğimde herşeyimi paylaşarak arkadaş edindiğim forum sayesinde çok değerli dostlar kazandım. Daha önce bir buluşmaya katılmıştık ama çoğu karşıda olunca bir kere ile kaldı bu sayı.

Bulut'un annesi Hande ile çok güzel bir dialog vardı aramızda. Her konuşmamızda keşke daha sık görüşsek, keşke yakın olsak derdik hep.

Hayaller gerçek oldu, Handeler taa Beylikdüzünden bize pazar günü kahvaltıya geldiler. Baban tenis turnuvası nedeni ile maçtaydı, bu nedenle kahvaltımızı geciktirdik. Hande, Bulut ve Rıfat 12 gibi geldiler, baban da onlardan hemen önce gelmişti. Sen erken uyandığın için öle uykuna yatmıştın.

Biz kahvaltımızı yaptık, sohbet ettik rahat rahat dedim ama en uyanınca da her şey çok rahattı. Bulut'u alıp senin odana götürdüm, seni uyurken izledik. Bulut'a "Uyandıralım mı Tuna'yı" diye sorduğumda hemen kafasını salladı. Sana seslendim bir kaç kez ama bir türlü uyanmadın. Neyse sonunda pes ettin ve Bulut'u görünce yaşıtını görmenin verdiği sevinçle hiç huysuzlanmadan uyandın.

Bulut'u da senin yatağına koyduk. Kısa bir kaynaşma aşamasından sonra çok uyumlu bir arkadaşlığa adım attınız:)

Uyanma çalışmaların biraz zaman aldı, sürekli daldın gitin. Bulut'a hediyesini verdin, sonra da sen hediyeni aldın ve açtık. Bundan sonra iyice açıldın. Çok güzel oynadınız, o kadar uyumluydunuz ki, bize hiç yük olmadınız. Normal de arkadaşlarınla oynarken ağlayan taraf sen olurdun. Bulut'un elinden bir kaç kez oyuncağını çekince çok ağladı Bulut, çok duygusalsın bu nedenle üzülmemesi için uyarılarımızla da olsa, oyuncaklarını geri vermen ve onu sevmen çok hoşuma gitti.

Bir de sen elinde ıslak mendille bir yerleri sildikten sonra Bulut da seni örnek alıp aynı şeyi yaptı. Sonra onun yanına gidip "suayı, suayı" dediğin an çok komikti :)



Kalkmaya niyetlenen Hande ve eşini baban ikna etti, bir de güzel bir akşam yemeği yedik. Uzun zamandır gördüğümüz iştahsızlığın bulut'un kocaman lokmalarını izleye izleye sona erdi. O günden beri çok güzel yiyorsun yine :)

Biz de Hande ile çok güzel sohbet ettik, bize bu kadar kıyak yapacağınızı düşünmemiştim. O kadar güzel oyunlar oynadınız, öyle uyumluydunuz ki, uzak olduğumuz için bir kez daha üzüldük.En kısa zamanda görüşmek üzere.
www.minikbulutum.blogspot.com

1 yorum:

hayal dedi ki...

Bir Tuna annesinden bir Tuna annesine sevgiler :)