RSS

21 AYLIK OLDUK...

8 Ekim'de tam 21 aylık oldun. 10 Ekim Cumartesi günü Elif'in doktoru Bahar Teyze'ye gittik. Memorial Hastanesi uzak da olsa güvendiğimiz bir doktor olduğu için ve geçen gidişimizde çok güzel ilgililendiği için yine Bahar Hanım'a gittik. Önce Elif muayene oldu, grip aşısının 2. dozu yapıldı. Sonra biz girdik içeri.

Boy ve kilo gelişimindeki yavaşlama nedeni ile önerileri bizim için çok önemliydi Bahar Hanım'ın. Az yediğin günlerin ertesinde en azından güzel bir kahvaltı yapman için ara sıra hazırladığımız karışım kahvaltılarını kaldırıyoruz mönümüzden. Biraz domates biraz ekmek de yesen aç da kalsan bu karışımlara izin vermedi Bahar Doktor.

Aslında yemek konusunda önerdiği tüm besin gruplarını son 1 ay hariç düzenli olarak alıyorsun. her gün kırmızı et/ köfte, her gün 1 yumurta, her gün en az 400 ml en çok 600 ml süt...Ve her gün güneş ışığı...

Vitamin ve balık yağı kullanmaya başlıyoruz bu ay...1 ay sonra yediklerimize, kilomuza ve boyumuza bakılacak.

Genetiğin önüne ne yersen ye geçemeyeceğiz sanırım. Boy gelişimin bana ve dayılarına çekmiş:) Tabi ergenlik sonrası şansın da var hemen kesitirip atamayız değil mi? :)

Hastane sonrası Sevinç Teyzenlerle İstinye Park'ı gezdik. Fotoları Elif'in blogundan çalacağım en kısa zamanda:))

0 yorum: