RSS

Havuz Keyfimiz ve Crocs'larımız

Hemen her gün havuzunda keyif yapıyorsun. 40 dakika ile 1 saat arasında zaman geçiriyorsun. İçinde su kalmıyor çıktığında..Çırpına çırpına tüm su dökülüyor balkona. Tatil için bu sene Fethiye Ölüdeniz'i tercih ettik. Deniz'i çocuklar için çok uygunmuş diye..Bakalım denizde ne yapacaksın?


Sonunda yeni sandaletlerine kavuştun. 2 ay önceki sandalet deneyiminden sonra epey bir süre spor ayakkabılarınla idare ettin. Outlet Center'daki Yeşil'den numarasını bulduğumuz Crocs'ları denedik. 21-22 numara ayağına olunca, yürürken de çok rahat ettiğini görünce hemen almaya karar verdik. Ama orda sadece turuncu rengi vardı. Ben de İzmit'te bulamadığım ürünler için tercih ettiğim bebeshop mağazasından turkuaz rengini sipariş verdim. 30 saat gibi kısa bir sürede elimize ulaştı sandaletlerin, teki 150 gram ağırlığında ve yumuşacık olan bu sandaletlerinden memnun kalırız umarım.

4 yorum:

gezicini dedi ki...

biz de bu crocs ları denesek bakalım nasıl olacak. su kuşuna sevgiler :-)
gorki

SSE dedi ki...

Selam Görkem,
Biz önce evde denedik bugün. Bir süre sonra dışarı çıktık. Nasıl rahat hareket ediyordu Tunacık anlatamam. Yani ev dışı denememizden de tam puan aldı. Tavsiye ederiz:)

ZEYNEP dedi ki...

Havuzunuza bayıldım güle güle kullansın Tunacık. Nerden aldınız maşallah pek bir mutlu içinde :)

SSE dedi ki...

Merhaba Zeynep,
Geçen yıl Toyiki'den almıştık. Kışın oyuncak havuzu olarak kullandık. Yazın gelmesi ile amacına uygun kullanır olduk çok şükür :))