RSS

ANNELER GÜNÜM KUTLU OLSUN.







Dün anneler günüydü. İki yıl öncesine kadar sadece annemin gününü kutlamak adına özel olan bu önemli gün, iki yıldır daha özel benim için. Anne olarak bugünü yaşamak çok keyifli..Anne olmak keyfili başlı başına ve harika bir duygu. Hele senin annen olmak tarfi edilemez, senin gibi mutlu, huzurlu, akıllı, güleç yüzlü, girişken, sakin ruhlu bir oğlum olduğu için gurur duyuyorum.

Cumartesi akşamı başladık kutlamaya. Sen ben yemeğe götürdün:)) (hihi nasıl bahane ama) Evet ana-oğul baş başa yemek yedik. Sen beni hiç üzmedin. Yanıma oturttum. Önündekii kürdanlarla oynadın. Arka masadaki abla ile gülüşüp bakıştın, kendince sohbet ettin. sürekli birşeyler anlattın ama hiçbirimiz anlamadık malesef:) Sonra babanın o gece görevli olduğu AVM'ye gittik. Saat 22'ye kadar görevliydi. Biz de 9 gibi gittik. Babanın hediyesi ile bir kez daha mutlu oldum o akşam. Babamıza teşekkür ederiz:)

Dün sabah, erkenden uyandın. Yatağından alıp seni yere koyar koymaz, bizim yatağımıza koşup babanı gıdıklıyorsun. Dün sabah da böyle yaptın, sonra azıcık yatak keyfi yaptık çekirdek aile olarak :)

Bülent Amcan ve Pelin Yengen'lerle birlikte babaannene gittik. Çiçek aldık ve saksıyı babaannene sen verdin. Çok güzel bir andı:)

Uykun gelince biz eve geçtik, sen uyurken ben işlerimi yaptım. Uyanıp yemek yedin ve Sarımeşe'ye gittik. Sanırım 1-2 ay bir daha gitmeyeceğim oraya. Alerji krizim şu saatlerde sona erdi. Aksırmaktan, kaşınmak ve öksürmekten yordun düştüm. Dün gece sen çok güzel uydun ama ben uyanıp uyanıp aksırdım. Hap içmeme rağmen sabahı zor ettim. Sabah da bir hap içtim şimdi daha iyiyim.. Ama sen çok eğlendin orada. Toprakla oynadın, hamakta uyudun, köpekleri izledin...

0 yorum: