RSS

DÜNYAYA HOŞ GELDİN DÜNYA BEBEK

Benim için farklı bir anlamı olan Semra teyzenlere gittik dün.
Kim mi Semra teyzen kısaca anlatalım bakalım:
Bu yıl işimdeki değişikliğin baş kahramanı aslında. Bölüm değişimi talebi ile beni de tatlı bir değişime sürükleyen, karşılıklı yer değiştirdiğimiz, bu yaz evlenen ve hemen Dünya'sına kavuşacağı haberi alan şanslı bir anne, çok iyi bir arkadaş...
Ayrıca tüm hamileliği boyunca bol bol sohbet ettiğimiz, senden edindiğim tecrübelerimle yardımcı olmaya çalıştığım çömezim:)
Daha da önemlisi hamileliğinin son ayından itibaren benimle şaşırtıcı benzerlikler yaşadı. Örneğin benim gibi ocak ayının sonu şubat başı doğum yapmayı bekliyordu. Benim gibi son haftalara kadar çalıştı. Benim ona "Biraz dinlen, son ana kadar çalışma, bak ben erken doğurdum, sen zamanında doğur." önerilerimi dinledi ama sadece bir kaç gün önce işsonu yapması pek bir işe yaramayarak o da benim gibi 3 hafta erken doğurdu. Sarılık nedeniyle taburcu olamayan Dünya bebek için günde 2-3 kez hastaneye süt taşıdı, o küçücük odada emzirdi kuzusunu tıpkı benim gibi..
Diğer bir ortak noktamız da (aslında en büyüğü) doğumumuzun aynı hastanede aynı doktor tarafından gerçekleşmesi.
Yaa Tuna'cım aranızda 1 yıl var ama bir o kadar da benzerlik var Dünya ile. Dünya bebeği sen de çok sevdin, "cici" yaptığın, saçını okşadığın kareleri Dünya'nın babası yakaladı, en kısa zamanda bize gönderecekler biz de bu bölüme ekleyeceğiz o güzel fotoğrafları. Şimdilik elimde sadece Semra teyzenin sana aldığı hediyenin fotoğrafı var ve onu ekliyorum .
VE RESİMLER GELDİ..TUNA AKLINCA DÜNYA'YI ÖPÜYOR:)
Biz hediyemizi çok beğendik ve hemen orda bir defile yaptık. Yeni cicin hem sana çok yakıştı, hem de çok rahat ettin. Alttan alttan çıt çıtlı olması büyük rahatlık.
TEŞEKKÜRLER
SEMRA&DÜNYA:)

0 yorum: