RSS

DOĞUM GÜNÜ PARTİN

10.01.2009
Çok güzel bir geceydi. Bu gecenin güzelliğine usluluğunla güzellik kattın.
Hazırlık aşamasında bi ara dilim dışarda koşturdum, açlıktan bayılacağımı sandım ama herşeye değdi. Herşey harikaydı. Pastanda hayal kırıklığına uğramam ve konfetini patlatmayı unutmam dışında...(Geç de olsa patlattık, biraz gürültülüydü, biraz korktunuz ama size oyuncak oldu minik parçacıklar:))
Tüm misafirlerimiz geldiğinde senin bir yılını anlatan filmimizi izledik. Gözleri dolan, hatta ağlayan bile oldu. Örnek 1, annen:)) Yaklaşık 1 aydır bu film ile uğraşmama rağmen dayanamadım, yine ağladım. Ardından pastamız geldi, bu sırada konfetimizi açacaktık ama telaştan şaşkın annen unuttu. Mumlarımızı üfledikten sonra, 10 yaşında açılmak üzere saklanacak kutumuza konulacak en önemli şey "Aile Mektupları" için kağıtlarımızı, kalemlerimizi dağıttık. Herkes seninle ilgili duygularını ve 10 yıl sonra nerede olacağınla ilgili hayallerini yazdı.
Sonra bol bol fotoğraf çektik. Mamalar yedik, sen pastanı çok beğendin. Bir de hediyelerini...Amcan, yengenler, dayıların,teyzen, babaannen, anneannen, dedelerin, hatta minik yeğenlerim bile sana çok güzel ciciler hediyeler almışlar. Sen de onlara benim hazıladığım "Teşekkürler" kartlarını verdin. Ömer ve Beyza ile yeni oyuncaklarını paylaştın ve çok güzel oynadın.

Herşey çok güzeldi, ama en çok senin gülüşün ve şirinliklerine bakıp eğlendik ve sevindik.

Seni izlemekten, neler yaptığını birbirimize göstermekten sohbet bile etmedik diyebilirim. Zaten benim için en büyük eğlence seni izlemek, koklamak, öpmek..İyi ki bizimlesin, sensiz ne yapıyorduk diye düşündük bu akşam. Tv izlemek, gezmek vs..Ne kadar boşmuş hayatımız..O boşluk seninle doldu, dop dolu olduk..

Canım oğlum nice güzel yıllaraa..Uzun, sağlıklı, huzurlu, istediğin gibi yaşayabildiğin bir ömür diliyoruz sana..

ANNEN-BABAN

1 yorum:

gezicini dedi ki...

ooo ne güzel.. nice yaşlara sağlıkla inşallah! darısı başımıza diyelim, ne diyelim?
sevgiler
gorki