RSS

ANNECİK-BABACIK HASTA ...

DÜZELTME/MÜJDE:TUNA'CIKTA KANSIZLIK YOKMUŞ:)
Baban 2 gündür hastaydı, (grip). Ben de dün okulda rahatsızlandım, dün gece de iyice ağırlaştı durumum. Hem gribal bir durum hem de ishal, kusma olunca dün geceyi nasıl geçirdiğimizi hatırlamıyorum bile. Sadece uyku saatinin gelmesi için bol bol dua ettiğimi hatırlıyorum:)) Bugün hem benim hem de senin için hastaneye gittik. Biz hastayız acaba sana da bulaştırdık mı diye endişelendim. 1 yaş kontrolümüzdeki kan tahlilini ertelemeştik. Bu tahlilde çıkar diye düşündüm ve yaptırdık tahlilimizi. Aşımızı da olduk.
Geçen ayki kansızlık teşhisinden sonra hergün yediğin kırmızı et, bakliyat ve aldığın demir damlası rağmen değerlerinden bazıları hala sınırda. Bu durum canımı çok sıktı. Bir de araştırdığım kadarı ile kansızlık bir sonuç yani bir işarettir. Hastalık gibi algılanıp hemen demir ilacı vermek yerinde kansızlığa neden olan durum nedir diye araştırmak gerekiyor. Ama ülkemizdeki doktorların bir çoğu sadece demir ilacı vermeyi tercih ediyormuş.
Bu durumda aklım iyice karıştı??
DEMİŞTİM EN SON..AMA RAPORDAKİ BİR DEĞER DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN YAŞINA UYGUN BİR DEĞERMİŞ, MAKİNANIN YETİŞKİNLERE GÖRE DEĞERLENDİRMESİ SONUCU O BÖLÜMDE KIRMIZI BİR İŞARET VARDI, BEN ONU DOKTORA SORMADAN DEĞERLENDİRİNCE PANİK YAPTIM. KANSIZ DEĞİLMİŞ BENİM OĞLUM:))

1 yorum:

Burcu dedi ki...

Hepinize çok geçmiş olsun...