RSS

TUNALI ÇEŞME:))

Ahh şu dişler, tam da tatil zamanımızda zorladılar seni oğlum. Seni hiç bu kadar huysuz görmemiştim. Baban korkuyordu yaramazlık yapmandan..Ama ben hiç kondurmuyordum sana..Sakindir benim kuzum rahat rahat gider geliriz dedim ama ı ıhhh...Tatilimiz boyunca ağladın, az uyudun, çok huzursuzdun kısacası. Dişlerinden dolayı böyle olduğunu anladık, jel sürdük ama jel seni 1-2 saat rahatlatıyordu.
Aynı zamanda ek gıdaya geçiş zamanımıza da denk gelmesi tatilimizi epey zorladı. Sadece emmek istedin, doymadın, emdin, doymadınn emdinn...Yazarken bile yoruldum:))

Neler yaptık? Neler yapamadık?
28 Haziran Cumartesi sabahı erkenden(5.30)uyandık, geceden tüm eşyalarımızı hazırdı. Ben seni doyururken baban eşyalarımızı arabaya yerleştirdi. Senin mekanını hazırladı:)) Bir sürü oyuncak, oto koltuğun, çantan, uyuman için minder vs...Neredeyse bana oturmak için yer kalmamıştı :))
Yolculuğumuz çok güzel ve sakin geçti. Sık sık mola verdik. Mamalar yedik, sen karnın acıktıkça emdin, uykun geldikçe uyudun.
İzmir'e girdiğimizde artık sıkıldığını belli ettin. Aynı yerde sürekli kalmak kimi sıkmaz ki? Oldukça ağladın. Babanın dayısının oğlu İzmir'de yaşıyor, onlara uğradık.Fikret ve Gülden'in Ceren (1)ve Mert(2,5) adında iki bebeği var:) Sen onlarla oynayamayacak kadar miniksin henüz. Seneye üçünüz ne güzel oynarsınız kimbilir.
İzmir'den yaklaşık 1 saat sonra Çeşme'deydik, otelimiz çok güzeldi. Sana bebek yatağı verdiklerinde çok mutlu olduk, çünkü otel yetkilileri ile telefonda görüştüğümüzde bebek yataklarının başka müşterilerce kullanıldığını, farklı şekilde yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi. Odamıza yerleştikten sonra akşam yemeği yemek ve biraz da gezmek için merkeze gittik. Gezerken babanın kucağında uyuyakaldın. Biz de rahatça yemeğimizi yedik. Otele döndük ve senin huzursuzlukların start verdi. (Eve dönene kadar) Odaya geldiğimizde uyandın ve çok zor uyudun. Gece sıkça uyandın. Ertesi sabah yine gergindin. Sen gerilince biz de gerildik. Durumun dişlerinden kaynaklandığının farkındaydık. Toplu halde daha fazla gerilmemek için eve dönmeye karar verdik. Tatilimizi bir süreliğine erteledik ama tatilden vazgeçmedik, en kısa zamanda yarım kalan deniz macerana kaldığımız yerden devam edeceğiz, denizden kurtuldum sanma, hiç kaçarı yok yüzdüreceğim seni:)))