RSS

TATİLİMİZ BAŞLIYOR...

14 Nisan'da işbaşı yapmıştım, ilk ay çok zor geçmişti, bir süre sonra bu düzene alıştım ama sabahları seni mıncıklamadan işe gelmek, süt sağmak, akşam yorgun argın sana yetemediğimi düşünmek...Hepsi zordu ama bu süreç de bitti.

Bugün öğle saatlerinden itibaren 19 Ağustos'a kadar birlikteyiz.
Bu gece tatil hazırlıkları ile geçecek. Yarın sabah Çeşme'ye doğru yola çıkacağız. Biraz tedirginim.
7-8 saatlik yolda neler yapacaksın bilemiyorum. Sık sık mola vereceğiz.
Nolur uslu ol bebeğim, uslu ol ki şu 2,5 ayın acısını güzelce çıkaralım:)

DİŞLERİMİZİN ACISI GİDEREK ARTIYOR.
Dün akşam farkettim ki dişlerinin acısı günden güne artıyor, eline aldığın herşeyle dişlerini kaşıyorsun, ama acını hafifletmeyince çok sinirleniyorsun.

Ben de acının yoğun olduğu saatlerde doktorumuzun da önerdiği, Sevinç Teyzenin verdiği jeli kullanıyorum. Hergün kullanmamak gerekiyor, epey etkili bir jel çünkü.


GEÇEN YIL, BU HAFTA...

19 Haziran Salı
Bugün Elif Teyzenin kına gecesi var. Seni eğlendirmeye götürücem yani bu gece
Söz fazla zıplamıcam..
Ama sen de güçlü ol tamam mı kuzum :)

3. AY BAŞLIYOR...
20 Haziran Çarşamba
Biz dayanamadık ve seni görmeye gittik bugün yine bu kez baban da vardı. Kalbinin sesini duyunca nasıl sevindi anlatamam. Seni bu kadar sevgiyle dinlemesi beni yine çok duygulandırdı. Napıcaksın sen bu anneyle be kuzum:) Bu arada dün gece o kadar zıpladım, oynadım..Sen maşallah çok iyiydin aferin benim kuzuma.

22 Haziran Cuma
Bu gece Hatice teyzen de kalacağız. Yarın gece Elif teyzen evlenecek..Ben de bir gece önceden İstanbul’da kalayım dedim..Laf aramızda seni şimdiden hepsi çok seviyor ve kolluyor. Yemekleri hep sana yapıyorlar, kıskanıyorum ona göre :) Hatice ve kardeşi Arzu çok güzel yemekler yaptı bize..Hepsi nefisti valla..Afiyet olsun kuzum:)

23 Haziran Cumartesi: Elif ve Doruk evleniyor..
Evet kuzum ilk düğünüm olacak bu seninle gittiğim..İlk kez seninle bir düğüne gideceğiz.
Baba gelemiyor bizimle..Olsun biz bol bol eğleneceğiz seninle.. Harika bir düğündü tatlım..Senin de düğününü yapacağımız aklıma geldi..
Şimdiden duygulandım :)