RSS

Annanemiz Tuna'sına doyamadı...

Dün gece babasız ilk gecemizdi.Anneciğin sitemizin hırsızlarından çok korktuğu için annane ve dedemiz dün bizi yalnız bırakmayıp geldiler. Önce onları yemeğe götürdük, ama sen de acıkınca ben yemek yiyemedim:) Seni doyurduktan sonra annaannen seni aldı, gezdirirken uyuyakalmışsın. Ben seni uyuturken mahvoluyorum, anneannenin kucağında hemen sızdın, kıskandım doğrusu:)) Neyse ben de fırsattan yararlanarak yemeğimi yedim.

Eve geldiğimizde rezene çayını da içtin ve uykuya devam ettin. Biz de bol bol sohbet ettik, anılarımızı paylaşıp, dertleştik.

Tüm gece güzelce uyudun, ama normale göre daha sık uyandın emmek için. Akşam uykundan önceki beslenmen biraz erken oldu geçtiğimiz günlere göre. Belki de baban yok diye huzursuz oldun:)

Bu sabah deden ve anneannenle güzel bir kahvaltı yaptık. Ama ondan önce sen tüm güleçliğin ve şebekliğinle dedenle sohbet ettin. Onlar seni ilk kez bu kadar hareketli ve neşeli gördüler. Çünkü akşam saatlerinde birlikte olduğumuz için sen genellikle ya uyuyordun ya da uyumak için ağlıyordun:)