RSS

SAÇLAR DİTTİİİ:)

Doğduğundan beri güzel saçlım diye seviyorum seni okşarken, öperken. Nedenini bilmiyorum ama saçlarına ayrı bir hayranım, kadife gibi yumuşacık olması, doğuştan tek yöne ayrılan şekli, arkasındaki bir tutuma sarımtrak bölümü, ensendeki kıvrımlar...Elimde olsa saçlarını uzatmayı çok isterdim. Ama senin rahatsız olduğunu görünce hatta gözüne giren saçlar yüzünden uyandığını farkedince kış mış demedik dün seni benim kuaförüme götürdük.
Şu sıralar yabancılara karşı çok hassas olduğundan bir de hareketliliğinden dolayı saçlarını kestiremeden kuaförden çıkarız diye düşünmüştük aslında babanla ama kuaförüm işini biliyordu, önce seni saç bakım ürünleri standına götürdü, orda renkli spreylerden birini eline aldın ve tüm kesim işlemi boyunca onunla oyalandın. Ben seni tutarken baban da bol bol fotoğrafını çekti. Saçlarına veda ettin ama bu halinle artık tam erkek oldun. Geçen hafta seni kız diye sevdiler de :))
İlk saç tıraşımız hayırlı olsun. Bundan sonra daha çabuk uzarmış saçların, baharda tekrar kesicekmiş saçlarını kuaför amcan...
Güle güle uzat saçlarını yakışıklı kuzum benim:))

İşte fotoğraflarımız

Hazırlandık bekliyoruz.
Deneme 1-2
Ve Sonuç...

2 yorum:

nilay dedi ki...

sıhhatler olsun yakışıklı..çok yakışıklı olmuşsun Maaşallah..büyümüşte ilk saç tıraşını olmuş..böylece sen erkek görünümüne,İlke'de uzayan saçlarıyla kız görünümüne kavuştu :)))bebekliğinizde ne kadar birbirinize benzetiyordum..
öpüyoruz sizi..

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

İncicim merhaba,

Tuna çok ama çok şirin olmuş. Nazlı'nın da ön taarfındaki saçları gözüne geliyor, bizde mi kırptırsak azıcık:)