RSS

Bol Küüüütlü Günler Başladı...

10 EYLÜL ÇARŞAMBA
Uzun zamandır emekliyorsun. Şu sıralar emekleme hızına yetişemiyoruz. Sürekli "küüüt" sesleri ile irkiliyoruz. Hem e hep yanında olmamıza rağmen. Halıda oyun oynarken bir bakıyorum hızla ilerliyorsun, küüüt kalorifere küt-baaaşşş :) Neyseki sıkı canlısın aslan oğlum. Herşeye ağlamıyorsun..
Ama son günlerde tutunup kalkmalar da başladı. Düşüşler arttı tabi. Neyse düşa kalka büyüyeceksin. Allah büyük kazalardan korusun yavrum seni.
Bu arada geçen ayki huzursuzluğunun nedeni bugün patladı(!) Evet üst dişlerinden 2'si çizgi halinde çıktı. Ama henüz ele gelmiyor. Diş etlerin o kadar gergin, öyle kırmızı ki gece ağlamalarının nedenini artık çok iyi anlıyoruz.
Geçtiğimiz 2 hafta o kadar iyiydin ki. Akşam eve gelince hiç ağladığını duymadık, iştahın çok iyiydi. Herşeyi silip süpürüyordun. Geceleri de iyi uyuyordun. Şimdi yine biraz huzursuzsun. Ama geçen ayki gibi değil neyseki. Jeller, ağrı kesiciler fayda ediyor biraz. Dişler bi bitse diyorum ama o zaman da 2 yaş sendromu başlayacak. Ne zormuş bebek olmak kuşum:)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

inciiii şiire bayıldım yüreğine sağlık canım yaa duygulandım yine sabah sabah :))
bu arada dediğim link bu iştah şurubuyla ilgili;)
http://www.bebek.com/BebekNETForum/tm.aspx?m=14364

özgür dedi ki...

inci çok sevindim iyi olmaznıza...şiirinde çok güzel duygusal sabah okudum canım yeni sınıfındaki öğrencilerinde hayırlı olsun demek artık 18 tane daha çocuğun oldu...

SSE dedi ki...

Müjdem, sağol canım..Ben de okudukça duygulanıyorum..Kuzuma az bile..

Özgürcüm evet 18 kuzu daha:) Dile kolayy:))