RSS

5 YIL ÖNCE


27 TEMMUZ 2008
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz oğlum. Babanla bir pazar günü çok güzel bir düğünle evlenmiştik. 5 yıl sonraki kutlamamızda sen de kucağımızdasın, ne güzel.
Nice güzel yıllara hep birlikte minik kuzum...
7. AY: HAREKET ZAMANI
  • Sana değişik gelen her nesneyi ele geçirmek istiyorsun ve asla vazgeçmiyorsun. Uzanıyorsun, uzanıyorsun, veremeyeceğimiz bir şeyse ağlıyorsun. Dikkatini çeken başka birşey bulana kadar hem de:)
  • Bu ay başında emekleme pozisyonundayken ellerin sabir dururken ay sonunda ellerinin ne işe yaradığını keşfettin ve tam gaz İLERİİİ..Şimdi seni durduramıyoruz:)
  • Bizi bir masraftan kurtardın..OYUNCAK almıyoruz sana..Çünkü bu ay çoğu bebek oyuncaklara karşı ilgisiz olurmuş, e o kadar çok incelenmesi gereken nesne varken oyuncağı napıcaksın zaten:) Evdeki tüm eşyalar senin için birer oyuncak zaten..İncele dur:)
  • Yanından ayrılamaz oldum. Odadan çıkar çıkmaz ağlıyorsun. Ben de bunu cee-ee oyununa dönüştürdüm. Tam ağlamaya başlıyorsun ki ce-eee diyorum. Sen gülerken biraz iş yapıp arada kendimi gösterdim mii, tamam bu işş..I ııhh öyle değil, çok ağlıyorsun çooookkk...
  • Bu ay sonunda iştahın da azalma oldu ve gece uykularımız bölünmeye başladı.
  • Pütürlü gıdalara bu ay sonunda alıştın, hala desteksiz oturamadığın için 45 derecelik açı ile yatarak yiyorsun.
  • Eline verilen yemeklerle (bisküvi, ekmek, salatalık) konuşuyorsun, hatta bazen sinirlenip sıkıyorsun. Sıkılınca da atıyorsun:)
  • Bilinçsizce "Anne" demelerin devam ediyor, özellikle ağlarken. Bir de kucağıma geldiğinde saçımı çekme, omuzumu/yanağımı ısırma gibi tanıma davranışların arttı.
  • Yerde oynarken çarşafı çektiğinde üzerindeki oyuncağın sana yaklaştığını farkedip çarşafı çekmeye devam ediyorsun.

4 yorum:

NİL ÖZGÜNÜN ANNESİ dedi ki...

canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum şu anda allah kolaylık versin...

SSE dedi ki...

Ahh canım, Allah kolaylık versin Sevgicim, hepimizeeee...

Adsız dedi ki...

incicim canım benim maşşallah tunama ne güzel emekliyo büyümüşte daha bi erkek güzeli olmuş hergün sana mesaj atıcam diyorum unutuyorum koşturmacada şimdi de telefonum değişti numaranı kaybettim telefonun içinde:))) ama bulucam inşallah:))
umarım daha iyisinizdir canım kocaman öpüyorum :)

SSE dedi ki...

Müjdem,
Çok teşekkürler canım. Herşey daha iyi gibi. Sizi özledim ama nete girmeye vaktim olmuyor. Ben sana sms atarım kaydedersin yine. Öpüyoruz sizi:))