RSS

Anneanne, Teyze ve Kuzenler

11 TEMMUZ CUMA
Dişlerin, yemeklerin uyku düzenin derken çok yordun anneyi be kuzu..Anneannen ve teyzen de bana biraz yardımcı olmak ve özlemlerini gidermek için geldiler. Ablamın kızı İrem'cik benim ilk yeğenim ve benim için çok öncelikli ve özeldir. Bebek sevgisini, bakımını İrem büyürken öğrendim. İrem kocaman oldu artık ve ÖSS heyecanı sardı onu bugünlerde. Yarın sonuçlar açıklanacak. Marmara Hukuk, ideali. Bakalım merakla bekliyoruz sonucu
Çok güzel bir gündü, ben ablam ve annemle, onlar da senle hasret giderdiler. Derken bir anda ayrılmak istemedik birbirimizden. Senin çantanı hazırladığım gibi onlarla Ada'ya gitmeye karar verdim. Babamız pek sevinmedi bu işe ama olsun 1 gece katlanır bizsizliğe:)
Diğer dişin zorluyor seni, tatildeki kadar olmamakla beraber biraz sıkıntın var. Ama yola çıktığımız andan itibaren bir rahatlık geldi üstüne ki sorma gitsin. Evde sana batan bişeyler var ama anlamadım gitti.
Teyzende süper bir gece geçirdik, çok rahat bir uyku çektik. Her zamanki gibi bir kez uyandın, emdin ve uyudun. Aynı odada dip dibe yattığımız için sesini duymama bile gerek kalmadan kıpırtını hisseder hissetmez uyandım ve karnını doyurdum. Hemen uykuya daldın yine.

12 TEMMUZ CUMARTESİ

Sabah da çok keyifli uyandın. Nejdet Enişten merakla uyanmanı bekliyordu.
Ama biz 10'a kadar uyuduk:)
Güzel bir kahvaltıdan sonra güzel bir haber aldık. İrem'cik 358 puanla istediği bölüme çok yaklaştı. 1-2 hafta içinde tercih yapıp hayallerine kavuşacak.
Öğleden sonra baban bizi almaya geldi. İzmir'de ziyaret ettiğimiz Fikret ve Gülden İzmit'e gelmişlerdi. Onlarla gezdik, eğlendik.
Sen de çok keyifliydin bugün kuzum:)

0 yorum: