RSS

19 MAYIS PAZARTESİ...ÇORLU'YA GİDİYORUZ...

Çok gezentiyiz ana-oğul..Bir gün evde oturup ev keyfi yapamadık ne zamandır..Sen de gezmeyi annen gibi çok seviyorsun minik kuşum:)

Bunları dün yazmıştım, yola çıkmadan önce sen uyurken..Uyandın ama pek tadın yoktu, elin ağzında sinirle ve hırsla dişlerini kaşıyarak uyanınca seninle uzun yola gidemeyiz diye düşündük, İstanbul'daki işlerimiz nedeniyle, babaannen bize "Siz gidin, kuzuyu götürmeyin, çok yorulur yollarda keyfi de yok" deyince, seni bıraktık ama içimiz burularak. Sanki keyfi bir bırakma gibi geldi bize..Ama arada böyle durumlara da alışmalıydık.

Sensizdim ama aklı hep sendeydi. Caddede yürürken gördüğüm her bebekte seni buldum. Aaa şu bebeğin elleri Tuna'nınkiler gibi, bak Tuna'mın dudakları gibi , aa Tuna'nın saçları vs..derken baban eve dönelim dedi. O da seni çok özledi..Biraz alışveriş yaptık sana..Arada süt sağmayı da unutmadım, mama yedik, işlerimizi halledip döndük evimize..


Geldiğimizde yeni uyumuştun, saat 20.00 sularıydı...Seni çok az görmenin hüznü ve suçluluk duygusu ile yanına yattım, kokladım, elini tuttum..Bu gece çok uyan annecim, bol bol em anneyi seni çok özledim dedim kulağına...Sen de öyle yaptın, hiç zorlanmadım sık kalktığım için. Ama bu gece nasıl olacak bakalım yarın işe gideceğim yinee...

0 yorum: