RSS

18 MAYIS PAZAR..MAŞUKİYE'DEYİZ

Bugün hava çok güzeldi. Evde durmayı sevmiyorsun diye seni de alıp kendimizi dışarı attık. Önce babaanneye kahvaltıya gittik. Sonra Maşukiye'ye doğru yola çıktık. Yolda uyudun. Bu uykun o kadar uzun sürdü ki, biz yemek yiyeceğimiz yere karar verdik, yiyecelerimizi sipariş verdik, kanımızı doyurduk, hatta tatlı bile yiyebildik :)


Sonra bir uyandın pir uyandın...Uyurken birşeyler kaçırdığını mı düşündün bilmiyorum ama uyandığındaki yüz ifaden çok komikti.

Tüm gün gülücükler saçıp, eğlendin, eğlendirdin. Böyle günlerde öyle mutlu ve huzurlu oluyorum ki..Sen mutluysan ve rahatsan gerisi boş geliyor. Her günümüz ayrı bir macera seninle...

Hamağı çok sevdin, gitmeden önce saat 7 gibi hamakta uyuyakaldın, yola çıkmak için seni kucağıma aldım ve o andan itibaren eve gidene kadar ağladın. Gece uykusuna dalmıştın belki de ve biz seni uyandırınca huzursuz oldun..Eve geldiğimizde karnını doyurup, seni yıkadık..Rahatladın ve uyudun yine ama saat 10'a geliyordu..Bu saat doğduğundan beri en eç uyuduğun saatti, biraz endişelendim. Uyku saatin çok düzenli çünkü...Tüm gece ı ıhh sesleri eşliğinde uyudun ve sıkça uyanıp emdin...Biliyorum bu aylardan sonra daha sık uyanacaksın, biraz huzursuzlanacaksın uyurken..Dişlerin çıkmaya başlayacak çünkü..Şu sıralar gece uykunda bile ellerini hırsla emiyorsun..Kimi zaman çığlık atarak uyanıp, tekrar uyuyorsun...

Hiç şikayetim yok, 4,5 aydır, uzun gece uykuların sayesinde geceleri hiç sıkıntı yaşamadım. Varsın bundan sonra sıkıntı çekeyim. Sen iyi ol yeter Tuna'm :))

2 yorum:

Gülden ve Kasım Doruk dedi ki...

İncicim maşallah Tuna' ya.. Ben o siz yemişiniz de ona vermemişiniz resmine ba*yıl-dım harika ya çok tatlı, gözeri sana benziyor :))

SSE dedi ki...

Evet ben de Güldencim cin cin bakmışş:))