RSS

Babacım Ditmeeee...

Evet oğlum bu cümleyi söyler gibiydin bugün...Baban sen doğduğundan beri ilk kez evden uzak bir yerlerde olacak bu gece...Baban bu sabah işe çok zor gitti, eşyalarını almak için bir kez daha dönecekti eve seni bir kez daha görecekti. Sen baban işe gidince uyudun. Normal şartlarda 1-2 saat uyurken, 40 dakika uyudun ve uyandın, 10 dakika sonra baban geldi eve. O gidene kadar da uyumadın, emmedin, ona bir şeyler anlatır gibi sesler çıkardın, bol bol bakıştınız...Baba çok hüzünlüydü çook, sen de...Emmediğin için daha önce stokladığım sütlerimden verdim sana babana bakarken onu bile içmedin, bilinçli değildi belki bu tavrın ama baban çok etkilendi. Baban gitti ve sen uyudun.

Ama baban bu şehir dışı gezisinden belki de ödüllerle dönecek. Çünkü öğrencilerini masa tenisi turnuvasına götürüyor. Adana'da olacak bir süre..Bakalım bu ayrılığımız kaç gün sürecek...

Seni çok özleyeceğiz babacık...Ödülleri de al da gel :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

oy oy yerim seniii Tunacıkk..

Allah kavuştursun..Nil Su nunda babası şehirdışında seyehatlerde haftasonları görüyor babasını üzülme Tuna cım..Üzülme İncicim..

SSE dedi ki...

Sezen'cim, ne güzel en sık ziyaret eden teyzoşlarımızdansın, teşekkür ederiz..

Evet alışmak lazım, bir ilk yaşıyoruz ne de olsa, hüzünlüyüz accıkk:))

Adsız dedi ki...

İncicim lütfen üzülme bitanem..bak Tuna'da huzursuz oluyordur.hem işe başlayacak olmanıda bu kadar kafana takma bitanem kendinde demişsin ikinizin iyiliği için.sen Tunacığımıza iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyorsun.nolur üzme kendini.Allah'ın izniyle kolay geçer günleriniz bir an önce yaz tatili olur:))seni ve Tunamı öpüyorum..kendini özletme olur mu ben seni çok özledim.

SSE dedi ki...

Yok yok işi takmıyorum artık kafama, zaten sosyla açıdan çok iyi gelecek bana. İşim ive arkadaşlarımı da özledim, pğlum da emin ellerde..daha ne isterim ki:))

Sağol Arzu'cum:)